|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 10:38 am
Taaak.. nie ma to jak byc po.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 10:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 10:41 am
(dobra, uznajmy że miałam dwie fiolki) *Nagle czarny pozieleniał na twarzy. Jego palce, a nawet całe dłonie wypuściły pędy i oplotły ramiona. Dłuższe łodyżki zwisły wijąc się i kręcąc.*
*Natomiast Serafinowi z nóg wyrosły ciężkie i twarde korzenie, które z impetem wbiły się w podłogę rozsadzając trochę posadzkę*
Oż kurde...nu widocznie hm...widocznie eliksir działa różnie na różne osoby *wyciąga swój notes i coś pieczołowicie w nim zapisuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 10:41 am
gonk Zamieniłem się w ducha!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 10:42 am
Eeeee.. No tak.. Teraz brakuje tylko Aliena i Predatora.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 10:44 am
Czarny gonk Zamieniłem się w ducha!!! O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 10:44 am
Czarny gonk Zamieniłem się w ducha!!! A nie, to tylko prześcieradło sweatdrop eek gonk Mam pączki!!! I liście!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 10:45 am
Lethiel Czarny gonk Zamieniłem się w ducha!!! O.o prawde mowiac z opisu wywnioskowal bym co innego, ale dobra.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 10:45 am
Delein (dobra, uznajmy że miałam dwie fiolki) *Nagle czarny pozieleniał na twarzy. Jego palce, a nawet całe dłonie wypuściły pędy i oplotły ramiona. Dłuższe łodyżki zwisły wijąc się i kręcąc.* *Natomiast Serafinowi z nóg wyrosły ciężkie i twarde korzenie, które z impetem wbiły się w podłogę rozsadzając trochę posadzkę* Oż kurde...nu widocznie hm...widocznie eliksir działa różnie na różne osoby *wyciąga swój notes i coś pieczołowicie w nim zapisuje* eek z szeroko otwartymi oczami oraz buzia patrzy jak Seraf i Czarny zmieniaja sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 10:46 am
Gdzie jesteście, moje sole mineralne!!! xp xp xp
Chcę dwutlenklu węgla! Puuuuuuuuuuuuuuuu!!! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 10:47 am
Fotosyntetyzuję!!! xp
Ratunku!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 10:48 am
plose cie...nie mow w zargonie chemikoow... xp dzis az za duzo chemii mialam, az dosyc :\
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 10:49 am
Czarny Gdzie jesteście, moje sole mineralne!!! xp xp xp Chcę dwutlenklu węgla! Puuuuuuuuuuuuuuuu!!! heart chlopie, wez sie w garsc, masz napij sie!! [wyciaga z za pazuchy buteleczke, z przyjemnie znajomo pachnacym plynem o barwie zlocistej]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 10:50 am
Dobra...teraz przydałoby się załatwić jakieś antidotum blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 10:51 am
Czarny Fotosyntetyzuję!!! xp Ratunku!O.o ... yay .. fotosynteza !!!!! 4laugh ~(^.^)~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|