|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:40 am
aaaaaaaaaaaaaaa baka gaia mi nie publikuje postof crying crying wiec srki jesli kogos nie przywitam lub komus nie odp elo Sayo elo Wodzu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:40 am
SERAFIN-VAMPIRE Wodzu Coz za drastyczna zmiana koloru wlosow... biggrin I co tak zly dzis humorek?? humorek to moja wina by jej dalej nie denerwowac będe mykał hej czekaj zcekaj!! *ciagnie go za wlosy az upada na ziemie* wodzu, to jets mój naturlany kolor włosów, odrosły wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:41 am
cirilla-chan SERAFIN-VAMPIRE Wodzu Coz za drastyczna zmiana koloru wlosow... biggrin I co tak zly dzis humorek?? humorek to moja wina by jej dalej nie denerwowac będe mykał hej czekaj zcekaj!! *ciagnie go za wlosy az upada na ziemie* wodzu, to jets mój naturlany kolor włosów, odrosły wink Aaaaaa, w takim razie re5pect, lady biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:41 am
cirilla-chan SERAFIN-VAMPIRE Wodzu Coz za drastyczna zmiana koloru wlosow... biggrin I co tak zly dzis humorek?? humorek to moja wina by jej dalej nie denerwowac będe mykał hej czekaj zcekaj!! *ciagnie go za wlosy az upada na ziemie* wodzu, to jets mój naturlany kolor włosów, odrosły wink *upada na ziemie ude żając w nia głowa w wyniku czego traci przytomność*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:42 am
SERAFIN-VAMPIRE Miss_Karina ja z kazdym wytrzymam szkoda że w relu tak prędko sie nie spotkamy az żal mi że jej sie na stufdniówce zapytałem hm? O.o chciales ja zarosic na studnioowke? spotkanie z ciri jest prawie że niemożliwe a chodzi mi że czasem żałuje że sie pytałem moja dziewczyne czy będziemy razemaha...rozumiem...chyba rozumiem O.o ja to niezbyt dobre wspomnienia z poczatku studnioowy mam sweatdrop powiedzmy szczerze bylam w jednym chlopaku szalenie zakochana, i myshlalam nad tym, zeby na studnioowce wyznac mu ze zakochalam sie... i wyobrazcie sobie moj przeogromniasty szok oraz zdziwienie jak przyszedł z jakas lalunia...heh, to jush przeszlosc i udalo mi sie zapomniec o nim jako chlopaku w ktoorym totalnie sie zakochalam, a teraz pamietam go jedynie jako znajomego z licka... a taki przystojny był sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:42 am
Wodzu Aaaaaa, w takim razie re5pect, lady biggrin ah ten piekny jezyk l3 , muzyka dla uszu wink blaugh *wylewa na Serafina wiadro zimnej wody* nei mdlej mi tu... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:44 am
Baliaur aaaaaaaaaaaaaaa baka gaia mi nie publikuje postof crying crying wiec srki jesli kogos nie przywitam lub komus nie odp elo Sayo elo Wodzu witam biggrin Ja nie moge kupic trading pass sad , a ja tak ja chce.. biggrin A baliur, daj mi swoje gg, ale normalnie nie litem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:45 am
Baliaur aaaaaaaaaaaaaaa baka gaia mi nie publikuje postof crying crying wiec srki jesli kogos nie przywitam lub komus nie odp elo Sayo elo Wodzu u mnie spokojnie chodzi gaia O.o az sie zdziwilam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:47 am
Miss_Karina aha...rozumiem...chyba rozumiem O.o ja to niezbyt dobre wspomnienia z poczatku studnioowy mam sweatdrop powiedzmy szczerze bylam w jednym chlopaku szalenie zakochana, i myshlalam nad tym, zeby na studnioowce wyznac mu ze zakochalam sie... i wyobrazcie sobie moj przeogromniasty szok oraz zdziwienie jak przyszedł z jakas lalunia...heh, to jush przeszlosc i udalo mi sie zapomniec o nim jako chlopaku w ktoorym totalnie sie zakochalam, a teraz pamietam go jedynie jako znajomego z licka... a taki przystojny był sad ta a co powiesz na to że ja zobaczyłm swoja z jakimś chlopakiem więc wogule nie podchodziłem do niej później taniczyłem z kolerzanką która wmawiała mi że jestem przystojny i takie tam że w to uwiezyłem moja dwie piosenki później przyszła sie zapytać czy z nią ztnicze i wtedy sie dowiedziałem że ten z którym ona przyszła to jej kózyn ja wtedy sie jej zapytałem czy będzie zemna ona sie zgodziła a na drógi dzien zerwala z innym chl0opakiem z którym była a niewidziała go wczeniej by to zrobić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:49 am
Ej, ludzie wejdzcie na mojego questa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:49 am
SERAFIN-VAMPIRE Miss_Karina aha...rozumiem...chyba rozumiem O.o ja to niezbyt dobre wspomnienia z poczatku studnioowy mam sweatdrop powiedzmy szczerze bylam w jednym chlopaku szalenie zakochana, i myshlalam nad tym, zeby na studnioowce wyznac mu ze zakochalam sie... i wyobrazcie sobie moj przeogromniasty szok oraz zdziwienie jak przyszedł z jakas lalunia...heh, to jush przeszlosc i udalo mi sie zapomniec o nim jako chlopaku w ktoorym totalnie sie zakochalam, a teraz pamietam go jedynie jako znajomego z licka... a taki przystojny był sad ta a co powiesz na to że ja zobaczyłm swoja z jakimś chlopakiem więc wogule nie podchodziłem do niej później taniczyłem z kolerzanką która wmawiała mi że jestem przystojny i takie tam że w to uwiezyłem moja dwie piosenki później przyszła sie zapytać czy z nią ztnicze i wtedy sie dowiedziałem że ten z którym ona przyszła to jej kózyn ja wtedy sie jej zapytałem czy będzie zemna ona sie zgodziła a na drógi dzien zerwala z innym chl0opakiem z którym była a niewidziała go wczeniej by to zrobić ale historie serwuje nam zycie O.o strasznie porabane szczerze moowiac ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:50 am
Miss_Karina ale historie serwuje nam zycie O.o strasznie porabane szczerze moowiac ^^" patrzcie patrzcie jak wiele macie wspolnego stare a moze teraz przytulas i calus? xd stressed sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:50 am
Wodzu Baliaur aaaaaaaaaaaaaaa baka gaia mi nie publikuje postof crying crying wiec srki jesli kogos nie przywitam lub komus nie odp elo Sayo elo Wodzu witam biggrin Ja nie moge kupic trading pass sad , a ja tak ja chce.. biggrin A baliur, daj mi swoje gg, ale normalnie nie litem... heh wiesh to sa liczb.. tylko ze sys liczbowy jest hexdecymedalny..tzn szesnastkowy xd ... a tu normalnie 2188995 moze mi tak zle chodzi bo mam strashne (u sis) lacze i ie i wolnego kompa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:51 am
cirilla-chan Miss_Karina ale historie serwuje nam zycie O.o strasznie porabane szczerze moowiac ^^" patrzcie patrzcie jak wiele macie wspolnego stare a moze teraz przytulas i calus? xd stressed sweatdrop Taaa.. NIe ma to jak przytulas ze znajomymi a potem buzi.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:52 am
cirilla-chan Miss_Karina ale historie serwuje nam zycie O.o strasznie porabane szczerze moowiac ^^" patrzcie patrzcie jak wiele macie wspolnego stare a moze teraz przytulas i calus? xd stressed sweatdrop Ciri co ty tez moowisz??!! scream stressed o nie...przegielas....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|