|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:18 am
czikka Ridsu BeeWolf_san ale gafa, uła, masz przerabane biggrin noo a ten koles nie ma poczucia chumoru i na serio jest gruby sweatdrop moze mu wszystko jakos wyjasnie hahahaha.... i dlatego cie nie bylo na zajeciach? rofl mowil ze jakis student robi sobie dobre rzarty i ze jego szczescie ze numberu nie zna bo jak by znal to juz by po nim bylo. i pytal sie czy na serjo jest taki gruby. ale my powiedzielismy ze nie ale z was wafle, ja bym przemilczala... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 3:59 pm
EvilYuki czikka Ridsu BeeWolf_san ale gafa, uła, masz przerabane biggrin noo a ten koles nie ma poczucia chumoru i na serio jest gruby sweatdrop moze mu wszystko jakos wyjasnie hahahaha.... i dlatego cie nie bylo na zajeciach? rofl mowil ze jakis student robi sobie dobre rzarty i ze jego szczescie ze numberu nie zna bo jak by znal to juz by po nim bylo. i pytal sie czy na serjo jest taki gruby. ale my powiedzielismy ze nie ale z was wafle, ja bym przemilczala... 4laugh ja bym powiedział ze grubi ludzie sa sympatyczniejsi. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 12:47 am
czikka Ridsu BeeWolf_san ale gafa, uła, masz przerabane biggrin noo a ten koles nie ma poczucia chumoru i na serio jest gruby sweatdrop moze mu wszystko jakos wyjasnie hahahaha.... i dlatego cie nie bylo na zajeciach? rofl mowil ze jakis student robi sobie dobre rzarty i ze jego szczescie ze numberu nie zna bo jak by znal to juz by po nim bylo. i pytal sie czy na serjo jest taki gruby. ale my powiedzielismy ze nie nie ma? eek kuna balam sie za zapisal bo czasem do niego dzwonilam jak nie byly pewne zajecia. Ale dobrze. Mam nadzieje ze Baska nic tam nie chlapnela ozorem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 4:41 am
BeeWolf_san EvilYuki czikka Ridsu BeeWolf_san ale gafa, uła, masz przerabane biggrin noo a ten koles nie ma poczucia chumoru i na serio jest gruby sweatdrop moze mu wszystko jakos wyjasnie hahahaha.... i dlatego cie nie bylo na zajeciach? rofl mowil ze jakis student robi sobie dobre rzarty i ze jego szczescie ze numberu nie zna bo jak by znal to juz by po nim bylo. i pytal sie czy na serjo jest taki gruby. ale my powiedzielismy ze nie ale z was wafle, ja bym przemilczala... 4laugh ja bym powiedział ze grubi ludzie sa sympatyczniejsi. neutral wiem cos o tym, wszyscy doprawdy tak mnie uwielbiaja rolleyes xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 5:02 am
BeeWolf_san ja bym powiedział ze grubi ludzie sa sympatyczniejsi. neutral to stereotyp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 6:25 am
EvilYuki BeeWolf_san ja bym powiedział ze grubi ludzie sa sympatyczniejsi. neutral to stereotyp whee ?Tia, np ja jestem szczupły i jaki miły :d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 7:22 am
BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san ja bym powiedział ze grubi ludzie sa sympatyczniejsi. neutral to stereotyp whee ?Tia, np ja jestem szczupły i jaki miły :d dokładnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 9:01 am
BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san ja bym powiedział ze grubi ludzie sa sympatyczniejsi. neutral to stereotyp whee ?Tia, np ja jestem szczupły i jaki miły :d marszalku, kto smial cie tak bezczelnie oszukac? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 11:00 am
EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san ja bym powiedział ze grubi ludzie sa sympatyczniejsi. neutral to stereotyp whee ?Tia, np ja jestem szczupły i jaki miły :d dokładnie xp Widziałem, ze moj nieodparty urok osobisty na ciebie podzialal wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 11:29 am
BeeWolf_san Widziałem, ze moj nieodparty urok osobisty na ciebie podzialal wink szczegolnie te rozjasnione wlosy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 3:39 pm
EvilYuki BeeWolf_san Widziałem, ze moj nieodparty urok osobisty na ciebie podzialal wink szczegolnie te rozjasnione wlosy 3nodding confused Wiedziałem, ze moja głupota wkoncu kogos zauroczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 11:28 pm
BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san Widziałem, ze moj nieodparty urok osobisty na ciebie podzialal wink szczegolnie te rozjasnione wlosy 3nodding confused Wiedziałem, ze moja głupota wkoncu kogos zauroczy. glupota to priorytet mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:23 pm
EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san Widziałem, ze moj nieodparty urok osobisty na ciebie podzialal wink szczegolnie te rozjasnione wlosy 3nodding confused Wiedziałem, ze moja głupota wkoncu kogos zauroczy. glupota to priorytet mrgreen TIA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:34 pm
można takowym manipulować, jak sieumie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 10:46 pm
Ridsu czikka Ridsu BeeWolf_san ale gafa, uła, masz przerabane biggrin noo a ten koles nie ma poczucia chumoru i na serio jest gruby sweatdrop moze mu wszystko jakos wyjasnie hahahaha.... i dlatego cie nie bylo na zajeciach? rofl mowil ze jakis student robi sobie dobre rzarty i ze jego szczescie ze numberu nie zna bo jak by znal to juz by po nim bylo. i pytal sie czy na serjo jest taki gruby. ale my powiedzielismy ze nie nie ma? eek kuna balam sie za zapisal bo czasem do niego dzwonilam jak nie byly pewne zajecia. Ale dobrze. Mam nadzieje ze Baska nic tam nie chlapnela ozorem? nie no co ty mrgreen nic nie gadala, zreszta ona niezna twojego numeru ale zapowiedziala ze sie dowie czyj to byl i kto robi sobie z profesora dowcip, ale i tak chyba 2osoby maja tylko twoj numer ale mowialm im zeby nikomu nie powtarzaly wiec to scierwo sie nie dowie Kiedy wracasz na uczelnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|