Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 484 485 486 487 488 489 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Apr 01, 2014 12:01 pm

Obi Aoi
Felkerült a svéd Skandia bankreklám!! biggrin biggrin (Amelyikben őslány voltam).
Picit látszom csak, de a statiszta barátom valamivel többet 3nodding
Én 0:02-nél (legbaloldalt) meg 0:07-nél látszom kb, ahogy hátrébb jövök előre a kislánnyal, sajnos kicsit rövid a snitt... Az ősemberek svéd feliratos szövege: - Már megint új kabátjuk van! - Hogy tudták megfizetni? A beszélgető ősemberek az anyagilag szegények, ők is ott voltak velünk a forgatáson, rendesek voltak smile

A statiszta barátom pedig 0:21-nél látszik (aki vörös sálban áll), szegénynek jól hátrafésülték a haját sweatdrop xd Azt a jelenetet az Asbóth utcai antikváriumban forgatták, a táncososat meg a Moulin Rouge szórakozóhelyen (ezt a táncosok mondták nekem még a ruhapróbán). A pénzbeszívós és a pincéres is magyar jelenet szerintem, mert anno a két castingon mondták más jelentkezők, hogy pincért (is) játszottak, illetve olyan férfit, aki a csőbe szívódó pénz után néz smile
(A japán srác rossz kártyáról dumál, az afrikai meg ugye angolul beszél, hogy szeszélyeskedik a leolvasó, a pincér pedig mondja a vendégnek angolul, hogy nem sikerült a fizetés. - Persze fordítót használtam a svéd feliratokhoz.)
Jó szórakozást smile

Skandia reklám
Tök jó! cat_xd 720p felbontásban tökéletesen felismerhető vagy! cat_3nodding
PostPosted: Tue Apr 01, 2014 2:18 pm

kinek a jelenlétére lehet számítani az Április 26-án megrendezésre kerülő Con-on?

vrobi

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Apr 01, 2014 9:14 pm

Malreni
Tök jó! cat_xd 720p felbontásban tökéletesen felismerhető vagy! cat_3nodding

Köszi smile Igen, viszonylag. Azért a prémünk jól beleolvad a bozótba sweatdrop
Eléggé megvágták, a "sétáink" ennél hosszabbak voltak.

vrobi

Nem biztos, hogy tudok jönni, de majd kiderül.
PostPosted: Wed Apr 02, 2014 2:31 am

minden boltban nyulak vannak emotion_jawdrop

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Apr 02, 2014 1:26 pm

Sztyanime

Wow, tényleg xd Talán a Bolondok Napja miatt? rolleyes Gyorsan lementem! blaugh (Köszi, hogy írtál erről smile )
PostPosted: Wed Apr 02, 2014 1:58 pm

Obi Aoi
Sztyanime

Wow, tényleg xd Talán a Bolondok Napja miatt? rolleyes Gyorsan lementem! blaugh (Köszi, hogy írtál erről smile )

Ha frissítenéd az NPC külsős topic-odat, azt megköszönném. cat_3nodding Nekem hiányzik Murasaki és P.U.G..

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Apr 02, 2014 2:01 pm

Malreni
Obi Aoi
Sztyanime

Ha frissítenéd az NPC külsős topic-odat, azt megköszönném. cat_3nodding Nekem hiányzik Murasaki és P.U.G..

Igen, most készülök rá smile
Murasaki-t megtaláltam (linkben a nevet behelyettesítettem), de PUG nekem se akar felbukkanni.
Tada! (Amúgy mi akar lenni az a ?8 a linkek végén?)
User Image
PostPosted: Wed Apr 02, 2014 3:35 pm

Obi Aoi
Malreni
Obi Aoi
Sztyanime

Igen, most készülök rá smile
Murasaki-t megtaláltam (linkben a nevet behelyettesítettem), de PUG nekem se akar felbukkanni.
Tada! (Amúgy mi akar lenni az a ?8 a linkek végén?)
User Image
Köszönöm! cat_biggrin Nem tudom, hol?

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Lucia LeFay

Desirable Vampire

19,275 Points
  • Partygoer 500
  • Cool Cat 500
  • Perfect Attendance 400
PostPosted: Wed Apr 02, 2014 4:43 pm

vrobi
kinek a jelenlétére lehet számítani az Április 26-án megrendezésre kerülő Con-on?

Áh...nem éri meg a jegyet... scream
Ismerősöknek egyik évben mikor a kapu előtt telepedtünk le a fűben jegy nélkül megmondtuk h bent sincs semmi érdekes.Ők azért kíváncsiak voltak,vettek jegyet,félóra múlva visszajöttek hozzánk hogy tényleg nincs bent semmi. rofl
PostPosted: Thu Apr 03, 2014 1:08 am

Malreni
Köszönöm! cat_biggrin Nem tudom, hol?

Nincs mit cat_wink A Diedrich-es képek linkjeinek a végén de azt hiszem a sima bolti npc-s képeknél is van ilyen.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

MissKey

Sparkly Millionaire

6,800 Points
  • The Wolf Within 100
  • Partygoer 500
  • Gender Swap 100
PostPosted: Thu Apr 03, 2014 9:11 am

Ezzel szerintetek mennyi esélyem van az arénában? confused

User Image
PostPosted: Thu Apr 03, 2014 11:26 am

Malreni
Kaptunk egy újabb szájba baszott Cash Shop-ot. Ezt meg tudták csinálni, de a Loyalty Shopot nem képesek kipréselni magukból.

Nos, hamarosan megnyitják a Loyalti Shop-ot.. és ahogy gondoltam, nem pár ezer gold értékben fogják árulni az itemeket.
Mint ez:
katt
vagy ez:
katt
Ezzel az erővel tehették volna a dernier cri-ba is.. nem lesz különbség.. mad

Sayenita

Friend

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Apr 03, 2014 11:41 am

Sayenita
Malreni
Kaptunk egy újabb szájba baszott Cash Shop-ot. Ezt meg tudták csinálni, de a Loyalty Shopot nem képesek kipréselni magukból.

Nos, hamarosan megnyitják a Loyalti Shop-ot.. és ahogy gondoltam, nem pár ezer gold értékben fogják árulni az itemeket.
Mint ez:
katt
vagy ez:
katt
Hólisitfak! A nyakamat és minden egyéb nemes külső szaporítószervemet tette volna rá, hogy SOHA nem lesz ebből semmi. A bolt egyébként nyitva. Én legalábbis be tudok menni.

edit: Megkaptam a kis kitűzőmet is. cat_biggrin
PostPosted: Thu Apr 03, 2014 11:48 am

Malreni
Sayenita
Malreni

Mint ez:
katt
vagy ez:
katt
Hólisitfak! A nyakamat és minden egyéb nemes külső szaporítószervemet tette volna rá, hogy SOHA nem lesz ebből semmi. A bolt egyébként nyitva. Én legalábbis be tudok menni.

Igen, most már én is be tudok lépni, de én nem kaptam pm-et, ez mitől függ?

Sayenita

Friend

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Apr 03, 2014 11:52 am

Sayenita
Malreni
Sayenita
Malreni

Mint ez:
katt
vagy ez:
katt

Igen, most már én is be tudok lépni, de én nem kaptam pm-et, ez mitől függ?
Nem tudom. Egyébként a bolt lényege az, hogy pénznyelő. Nagyon örülök neki, hogy ilyen drágák a tárgyak. Igazából sajnálom, hogy vannak olyanok is, amik nem milliós értékűek.
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 484 485 486 487 488 489 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games