|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:14 am
Baliaur Melania Moon czesc nie ma za co Baliaur wink kupilam ja troshku taniej bo po 4 450 kase oddam jak zarobie sweatdrop MAM SEALED ENVELOPE whee xd (i duzo dlugoff xp ) a tak apropos to kiedy najprawdopodobniej bedzie mozna otworzyc te kopertki?? pod koniec miesiaca wink czyli po 25 listopada wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:15 am
o.O ty tutaj? eek czesc *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:16 am
cirilla-chan o.O ty tutaj? eek czesc *przytulas* Tak a co ? Hej odblokujesz Ty mnie wreszcze czy ciągle będziesz się obrażać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elo dzieki Kari za inf biggrin moze teraZ BEDZIEMY OBSTAWIAC CIO W NICH BEDZIE?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lor...Lorak?co ot za zmiana? O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:17 am
Lorak cirilla-chan o.O ty tutaj? eek czesc *przytulas* Tak a co ? Hej odblokujesz Ty mnie wreszcze czy ciągle będziesz się obrażać ano wlasnie zapomnailam ze ejstem zła *prycha na niego i idzie do Serfinka* nie odblokuje cie scream gonk crying bylo mi przykro... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:18 am
Baliaur elo dzieki Kari za inf biggrin moze teraZ BEDZIEMY OBSTAWIAC CIO W NICH BEDZIE?? xd o nie Bali xd niestety nie wiemy co w nich za kazdym razem bedzie wink wiec chyba nie ma sensu blaugh Ciri- co takiego zrobil Lorak, ze jestes na niego wkurzona? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:19 am
Miss_Karina Lor...Lorak?co ot za zmiana? O_o A normalne odwruć to zobaczysz jakie No dobra nie chcesz mnie odblokwać ok... a jak było Ci przykro to bardzo mi przykro
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:19 am
Miss_Karina Baliaur elo dzieki Kari za inf biggrin moze teraZ BEDZIEMY OBSTAWIAC CIO W NICH BEDZIE?? xd o nie Bali xd niestety nie wiemy co w nich za kazdym razem bedzie wink wiec chyba nie ma sensu blaugh Ciri- co takiego zrobil Lorak, ze jestes na niego wkurzona? O.o powiedizla ze zaden facet nie wytrzymałby ze mna na dluzsza mete bo jestem wredna jedza.... wiec sie wku**** i mu dałam bloka na gg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:22 am
cirilla-chan powiedizla ze zaden facet nie wytrzymałby ze mna na dluzsza mete bo jestem wredna jedza.... wiec sie wku**** i mu dałam bloka na gg ojc O.o jeden moj kumpel dostal ode mnie dozywotniego bana na gg wink za to ze nabluzgal o moich przyjaciolach stare i o mnie stare tak sie wkurzylam ze dalam bana oraz w realu mu powiedzialam, ze nie jest juz moim "przyjacielem"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:24 am
Miss_Karina Baliaur elo dzieki Kari za inf biggrin moze teraZ BEDZIEMY OBSTAWIAC CIO W NICH BEDZIE?? xd o nie Bali xd niestety nie wiemy co w nich za kazdym razem bedzie wink wiec chyba nie ma sensu blaugh Ciri- co takiego zrobil Lorak, ze jestes na niego wkurzona? O.o buuuuuuu ale zauwazylam ze ostatnio gaia preferuje trend zly i dobry itemek w listach ja mam nadzieje ze bedzie to cos zajefanego, bo go kupilam... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|