|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:42 am
Ha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Udało sie moje kochanie pojechało na miasto...
w końcu sie ubrać moge... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:42 am
Sayokun 'wchodzi i nie zwracając uwagi na nikogo pada na fotel' xp o.o napij sie se...lepiej sie poczujesz, choc odrobinke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:43 am
SERAFIN-VAMPIRE Asiataka moje biedeactwo *pzytula mocno i glaszcze po glowce* no juz dobzre dobrze, sprobuj jeszcze arz napewno sie sciagnie... heart pólki sie do netu palant nie podłączy to sie nie uda *bardzo wielki przytulas* myuuu *tuli sie* witaj Sayo, co jest? stare nawet sie nei przywitasz? stare stare rozumiem zes chory ale jednak... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:43 am
Miss_Karina Sayokun 'wchodzi i nie zwracając uwagi na nikogo pada na fotel' xp o.o napij sie se...lepiej sie poczujesz, choc odrobinke...'bierze herbatę' dzięki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:44 am
Sayokun 'wchodzi i nie zwracając uwagi na nikogo pada na fotel' xp *dże się do niego z drugiego końca Gildii: SIEMKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:45 am
Asiataka wink od razu wiedzialam ze ty to Ciri wink
nyayaaaaaaaa~~~!!!! moje uszy...tym razem juz ogluchlam sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:45 am
Tatusiek SERAFIN-VAMPIRE [Shinn] Zaluj, ... Taka jest fajna. Wlasnie jej slucham wiem tak niwiele mi do szczesicia potreba tylko 360 kb gonk E tam..szczęście masz a Asitaką blaugh Czym ściągasz?? ten plik jest spakowany i zabiera 55,72 mb a ściągam emulem na szczęście jest ciri ( bardziej mi sie to imie podoba blaugh ) i słucham sobie jedniej z poisenek z filmu kórlowa potępionych forsaken
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:47 am
Epf...Do zobaczenia wszystkim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:48 am
SERAFIN-VAMPIRE ten plik jest spakowany i zabiera 55,72 mb a ściągam emulem na szczęście jest ciri ( bardziej mi sie to imie podoba blaugh ) i słucham sobie jedniej z poisenek z filmu kórlowa potępionych forsaken nyo ale narazie bede miala takie dopoki nei uzbieram 10000 golda na zmiane imienia >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Asiataka Miss_Karina Asiataka wink od razu wiedzialam ze ty to Ciri wink nyayaaaaaaaa~~~!!!! moje uszy...tym razem juz ogluchlam sweatdrop whee c�ż nie umiem sie kamuflowac wink a ten nick zawdziczam temu tam *wskazuje na tatuska* ah tam drobiazg....ostrożnie bo coś mnie boli kręgosłup biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jednak nie wysiędzę tu... ja lecę... łeb mnie boli... może przyjdę puźniej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Asiataka SERAFIN-VAMPIRE ten plik jest spakowany i zabiera 55,72 mb a ściągam emulem na szczęście jest ciri ( bardziej mi sie to imie podoba blaugh ) i słucham sobie jedniej z poisenek z filmu kórlowa potępionych forsaken nyo ale narazie bede miala takie dopoki nei uzbieram 10000 golda na zmiane imienia >.< pomoge ci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:50 am
SERAFIN-VAMPIRE Asiataka SERAFIN-VAMPIRE ten plik jest spakowany i zabiera 55,72 mb a ściągam emulem na szczęście jest ciri ( bardziej mi sie to imie podoba blaugh ) i słucham sobie jedniej z poisenek z filmu kórlowa potępionych forsaken nyo ale narazie bede miala takie dopoki nei uzbieram 10000 golda na zmiane imienia >.< pomoge ci mam lepszy pomysł zaraz se zorbie inne konto wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|