|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:33 am
oooo jak szybko ludzi przybył eek juliangel--była tu pare godzin temu Asiataka--Witam serdecznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:34 am
SERAFIN-VAMPIRE teraz jestem wkny a to nawet malo pwiedziane jestem wk***ony ide sobie maske kupić witaj, czemus wkurzony ? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Siemasz kochane szkraby xd 3nodding ja bede w "połowie" bo jednoczesnie na Wordzie bede pisac II etap zadania semestralnego wink jak tam dzionek mija? blaugh
a co do liczby gaiowiczow to rzeczywiscie malo jest O.o ale jeszcze wczesna pora xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE teraz jestem wk�rzony a to nawet malo pwiedziane jestem wk***ony ide sobie maske kupić Co się staneło?? Tylko nie mów że się w.... na asiatake.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:35 am
Melania Moon WITAM JA TYLKO PRZYPOMINAM O GLOSOWANIU I O NOWYM PUNKCIE W REGULAMINIE biggrin Świątyni Nie chcem byc nie miły ale w ankiecie masz DROBNIUTKI błąd... powinno być JULIANGEL byłbym wdzięczny za poprawę... Kochanie jesteś ?? *buziak w szyjkę heart *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:37 am
Asiataka SERAFIN-VAMPIRE teraz jestem wkny a to nawet malo pwiedziane jestem wk***ony ide sobie maske kupić witaj, czemus wkurzony ? eek zaczeło mi ściągać muze z filmy freddy vs jason zostalo zaledwie 360 kb i zatrzymalo sie sciaganie a tak mialem nadzieje ze sobie jej dzis poslucham stressed scream gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:38 am
SERAFIN-VAMPIRE Asiataka SERAFIN-VAMPIRE teraz jestem wkny a to nawet malo pwiedziane jestem wk***ony ide sobie maske kupić witaj, czemus wkurzony ? eek zaczeło mi ściągać muze z filmy freddy vs jason zostalo zaledwie 360 kb i zatrzymalo sie sciaganie a tak mialem nadzieje ze sobie jej dzis poslucham stressed scream gonk Zaluj, ... Taka jest fajna. Wlasnie jej slucham
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:39 am
SERAFIN-VAMPIRE Asiataka SERAFIN-VAMPIRE teraz jestem wkny a to nawet malo pwiedziane jestem wk***ony ide sobie maske kupić witaj, czemus wkurzony ? eek zaczeło mi ściągać muze z filmy freddy vs jason zostalo zaledwie 360 kb i zatrzymalo sie sciaganie a tak mialem nadzieje ze sobie jej dzis poslucham stressed scream gonk moje biedeactwo *pzytula mocno i glaszcze po glowce* no juz dobzre dobrze, sprobuj jeszcze arz napewno sie sciagnie... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:40 am
heh....ja bardzo malo muzyki slucham, ale odkad jestem na studiach to...ani jednej muzy nie sluchalam whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:40 am
[Shinn] Zaluj, ... Taka jest fajna. Wlasnie jej slucham wiem tak niwiele mi do szczesicia potreba tylko 360 kb gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:41 am
SERAFIN-VAMPIRE [Shinn] Zaluj, ... Taka jest fajna. Wlasnie jej slucham wiem tak niwiele mi do szczesicia potreba tylko 360 kb gonk spokojnie a ile ma MB? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
'wchodzi i nie zwracając uwagi na nikogo pada na fotel' xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Asiataka moje biedeactwo *pzytula mocno i glaszcze po glowce* no juz dobzre dobrze, sprobuj jeszcze arz napewno sie sciagnie... heart pólki sie do netu palant nie podłączy to sie nie uda *bardzo wielki przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:42 am
SERAFIN-VAMPIRE [Shinn] Zaluj, ... Taka jest fajna. Wlasnie jej slucham wiem tak niwiele mi do szczesicia potreba tylko 360 kb gonk E tam..szczęście masz a Asitaką blaugh Czym ściągasz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|