|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 7:56 am
nie mozna tu bumpowac, czytalam w regulaminie. ale moze nawet nikt tego nie zauwazy biggrin ehh, nie moge sie skupic... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 7:56 am
Falcone nie pamietam zeby w regulaminie bylo cos o bumpowaniu ale napewno nikt sie nie zdenerwuje wink Kurcze az dziw ze tak malo ludzi o tej godzinie stare Bylo bylo.... MissTao pisze, ze jesli chcemy sobie bumpac to sa na to questy. -- Racja, ja tez sie spodziewalem wiecej gaiowiczow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:01 am
[Shinn] Falcone nie pamietam zeby w regulaminie bylo cos o bumpowaniu ale napewno nikt sie nie zdenerwuje wink Kurcze az dziw ze tak malo ludzi o tej godzinie stare Bylo bylo.... MissTao pisze, ze jesli chcemy sobie bumpac to sa na to questy. -- Racja, ja tez sie spodziewalem wiecej gaiowiczow. ah.............. wlasnie patrzalem po ile pitchforki stoja i drozeja cholernie szybko crying a ja mam dopiero polowe kasy stare Kingus to sobie EDITuj tego posta bo kukus albo bee wolf sie przyczepia i be3dziesz na czarnej liscie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:09 am
kurcze glowa mnie boli -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:12 am
Falcone kurcze glowa mnie boli -_- nic na to nie poradze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:25 am
Witam wszystkich!! Jakoś pusto tu.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:28 am
*skrada się pocichutku by ukryć się przed swoim kochanym masochistą...*
Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... jak cos to mnie nie ma... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witaj Asiataka... (Cirilla, o ile się nie myle wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
WITAM JA TYLKO PRZYPOMINAM O GLOSOWANIU I O NOWYM PUNKCIE W REGULAMINIE biggrin Świątyni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:29 am
Qatryk Witaj Asiataka... (Cirilla, o ile się nie myle wink ) o.O zgadles, gratulacje... xd wink witaj *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:30 am
Melania Moon WITAM JA TYLKO PRZYPOMINAM O GLOSOWANIU I O NOWYM PUNKCIE W REGULAMINIE biggrin Świątyni \ \Siemka !! widzialas moze dzis Baliaur ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|