|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:42 am
Sayokun Asiataka i jak? sAYO TERAZ DALEJ TY wink blaugh proszę 3nodding zapewne dalej ja? smile biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:42 am
Prosze bardzo... ooo.. .juz mi lzej bez tej ciasnej koszulki i spodenek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:44 am
Asiataka Sayokun Asiataka i jak? sAYO TERAZ DALEJ TY wink blaugh proszę 3nodding zapewne dalej ja? smile biggrin no teraz mam 1 ciuch a ty dwa pozostaje ci stanik, majtki lub zdjęcie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[Blue Blood] Prosze bardzo... ooo.. .juz mi lzej bez tej ciasnej koszulki i spodenek... stare zdjemij te sumocos!!! ble neinawidze tego stroju *chowa sie za Sayo* ratuj... gonk lecem oaoaoaoaoapapapa *wyskauje pzrez okno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[Blue Blood] Prosze bardzo... ooo.. .juz mi lzej bez tej ciasnej koszulki i spodenek... Grubassssssss blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:45 am
ja lece papatki *odlatuje na parasolce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:45 am
koniec lekcji... spadam na przerwe papatki ludziska!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:46 am
Asiataka [Blue Blood] Prosze bardzo... ooo.. .juz mi lzej bez tej ciasnej koszulki i spodenek... stare zdjemij te sumocos!!! ble neinawidze tego stroju *chowa sie za Sayo* ratuj... gonk Poznaj moc... sumoooooooo.... *skacze na nia* Latajacy mlot!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:47 am
wszyscy zwiewają sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 5:07 am
witam fszystkich mam zarabisty humor i takie same lagi sweatdrop wiec sie cie pytam sayo czy dodales zniszczenia na planie gildii??? (jpg mi sie cholernie wolno wczytuja)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 5:09 am
Baliaur witam fszystkich mam zarabisty humor i takie same lagi sweatdrop wiec sie cie pytam sayo czy dodales zniszczenia na planie gildii??? (jpg mi sie cholernie wolno wczytuja) jakie zniszczenia eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 5:15 am
Sayokun Baliaur witam fszystkich mam zarabisty humor i takie same lagi sweatdrop wiec sie cie pytam sayo czy dodales zniszczenia na planie gildii??? (jpg mi sie cholernie wolno wczytuja) jakie zniszczenia eek pokuj nammah wysadzony przez granat i jedna sciana mojego pokoiku wysadzona (baka gaia jak mi nie dodash tego posta to ja ciem%^%$%#%&)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 5:16 am
Baliaur Sayokun Baliaur witam fszystkich mam zarabisty humor i takie same lagi sweatdrop wiec sie cie pytam sayo czy dodales zniszczenia na planie gildii??? (jpg mi sie cholernie wolno wczytuja) jakie zniszczenia eek pokuj nammah wysadzony przez granat i jedna sciana mojego pokoiku wysadzona (baka gaia jak mi nie dodash tego posta to ja ciem%^%$%#%&) eek eek eek sweatdrop to co się dzieje wewnątrz pokoi nie jest zapisywane na planie mogę najwyrzej je połączyć blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 5:18 am
Sayokun Baliaur Sayokun Baliaur witam fszystkich mam zarabisty humor i takie same lagi sweatdrop wiec sie cie pytam sayo czy dodales zniszczenia na planie gildii??? (jpg mi sie cholernie wolno wczytuja) jakie zniszczenia eek pokuj nammah wysadzony przez granat i jedna sciana mojego pokoiku wysadzona (baka gaia jak mi nie dodash tego posta to ja ciem%^%$%#%&) eek eek eek sweatdrop to co się dzieje wewnątrz pokoi nie jest zapisywane na planie mogę najwyrzej je połączyć blaugh ale tego pokju jush nie ma!!!!!!!!!! zniknal z powieshni ziemi ZAAAAAAAAAAAAAAAAADNEGO POLACZANIA ja ci zaraz dam polacznie domokun domokun domokun scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|