|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:15 am
Asiataka Sayokun celinka uważja żeby cie nie zameczyły w nocy xp eek 'oddaje jej klona' masz tu nową siostrzyczkę 3nodding mnie męczyć w nocy może tylko lethiel heart uuuu... whee biedna lethiel blaugh wink Witam, jestem Blue Blood. XIV z książęcego rodu... Lethiel, to ta sexowna blondyneczka z elfimi uszkami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:17 am
[Blue Blood] Witam, jestem Blue Blood. XIV z książęcego rodu... Lethiel, to ta sexowna blondyneczka z elfimi uszkami? z tego co wiem juz nei ma uszków... patrz sygnaturka Sayo to sie dowiesz która witaj *przytulas* milo mi poznac... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:18 am
Asiataka Sayokun jaczej biedny sayo to ona mnie męczy whee celinka: do gadania też mam lethiel xd O.o nie wierze zeby Lethie taka byla stressed sweatdrop tylko żartowałem xd jak już męczy to przyjemnie męczy heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:20 am
Asiataka [Blue Blood] Witam, jestem Blue Blood. XIV z książęcego rodu... Lethiel, to ta sexowna blondyneczka z elfimi uszkami? z tego co wiem juz nei ma uszków... patrz sygnaturka Sayo to sie dowiesz która witaj *przytulas* milo mi poznac... biggrin no nie ma 3nodding ale i tak jest śliczna whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:24 am
Tatusiek Sayokun Asiataka [Blue Blood] Witam, jestem Blue Blood. XIV z książęcego rodu... Lethiel, to ta sexowna blondyneczka z elfimi uszkami? z tego co wiem juz nei ma uszków... patrz sygnaturka Sayo to sie dowiesz która witaj *przytulas* milo mi poznac... biggrin no nie ma 3nodding ale i tak jest śliczna whee Mam pomysła. Zr gaiowy konkurs miss mokrego podkoszulka biggrin ale mają przysyłać prawdziwe zdjęcia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:26 am
Hej hej,eci, spokojnie scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:26 am
Sayokun Tatusiek Sayokun Asiataka z tego co wiem juz nei ma uszków... patrz sygnaturka Sayo to sie dowiesz która witaj *przytulas* milo mi poznac... biggrin no nie ma 3nodding ale i tak jest śliczna whee Mam pomysła. Zr gaiowy konkurs miss mokrego podkoszulka biggrin ale mają przysyłać prawdziwe zdjęcia xd no oczywiście !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:28 am
ok. asiataka ty pierwsza 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:28 am
Sayokun ok. asiataka ty pierwsza 3nodding eek stare *dostaje fotelem w leb* chcelibyscie... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:29 am
Sayokun ok. asiataka ty pierwsza 3nodding zaraz ją chlusne wodą !! no i musze pożyczyć aparat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:29 am
a może wybierzemy mistera?? Asiatka co ty na to?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:30 am
Asiataka Sayokun ok. asiataka ty pierwsza 3nodding eek stare *dostaje fotelem w leb* chcelibyscie... stare dzięki xd 'bierze fotel i siada na nim' zaczynaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:30 am
celinka a może wybierzemy mistera?? Asiatka co ty na to?? biggrin dobre... Sayo ty pierwszy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|