|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 3:17 am
Okk, to ja znikam.... papapapapa!!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 3:18 am
Yellow iael jestem i jestem szczęśliwy *nad jego głową pojawia się issen i iael powiedział* zmieniłem siew elfa!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 3:26 am
musze spadać infa mi sie kończy i mam niemiecki pozdro pa!!!! *zawołał issena i odleciał*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 3:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 3:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 3:33 am
Siemanko!! Nie ma to jak lekcja informy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 3:36 am
witaj *przytulas* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 3:50 am
Asiataka witaj *przytulas* 3nodding zmieniłaś pseudo eek (sory że tak puźno ale znowu mi się przysnęło sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 3:50 am
*przylatuje na parasolce* witam wszystkich *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 3:51 am
Sayokun Asiataka witaj *przytulas* 3nodding zmieniłaś pseudo eek (sory że tak puźno ale znowu mi się przysnęło sweatdrop ) zmientak mnie nazywaja w mojej klasie wink biedactwo cos taki sniety? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
celinka *przylatuje na parasolce* witam wszystkich *przytulas* cze... eee... my się znamy???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wygląda zza framugi* Heloł! Wpadłem tylko na moment i już właściwie lecę - przez najbliższe trzy dni będę siedział w domu i się uczył na olimpiadę z chemii stressed No, ale przynajmniej jestem zwolniony z lekcji biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 3:52 am
Cio tak cicho się zrobiło?? Z życiem ludzie!!! Co tam u was??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny *wygląda zza framugi* Heloł! Wpadłem tylko na moment i już właściwie lecę - przez najbliższe trzy dni będę siedział w domu i się uczył na olimpiadę z chemii stressed No, ale przynajmniej jestem zwolniony z lekcji biggrin cze pa POWODZENIA xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun celinka *przylatuje na parasolce* witam wszystkich *przytulas* cze... eee... my się znamy??? to moja kolezanka vel siora jest blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|