|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:31 pm
ty rysuj nie gadaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:33 pm
Kukus ty rysuj nie gadaj blaugh heh a ty rob cos a nie gadaj :] ok zmywam sie, bo nie wytrzymam tak na przemian papier a ekran kompa ^^" do zobaczyska jutro ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:34 pm
Miss_Karina Kukus ty rysuj nie gadaj blaugh heh a ty rob cos a nie gadaj :] ok zmywam sie, bo nie wytrzymam tak na przemian papier a ekran kompa ^^" do zobaczyska jutro ^^ robię... uwodzę pewną 18letnią nimfomankę... całkiem wporzo mi idzie... nie Dest, nie poznam cie z nią
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:35 pm
Miss_Karina Kukus ty rysuj nie gadaj blaugh heh a ty rob cos a nie gadaj :] ok zmywam sie, bo nie wytrzymam tak na przemian papier a ekran kompa ^^" do zobaczyska jutro ^^ papa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:47 pm
Wole już Haduci, Serio albo moją japońska wersje "Wi ar we czampion"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 3:25 pm
Ku@# mac zaraz szlak mnie trafi !!! Pisze własnie program i niechce dzialac domokun Pogryze go zaraz domokun
Bede płakał crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 3:34 pm
crying crying crying crying Zaraz roz @#$ tego komputera xd Ninja do akcji *spod jego dywaniku wychodzi gromada nija* Lewa ! Prawa !Lewa ! Prawa !.... twisted twisted twisted twisted ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja czwórkami szli ! (bynajmniej nie do nieba) NA STOS !!! RZUCILI KOMPA LOS !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 11:53 pm
helo wam , dawno mnie niebyło , no nie? cstęskniliście sie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:26 am
Muezzin crying crying crying crying Zaraz roz @#$ tego komputera xd Ninja do akcji *spod jego dywaniku wychodzi gromada nija* Lewa ! Prawa !Lewa ! Prawa !.... twisted twisted twisted twisted ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja czwórkami szli ! (bynajmniej nie do nieba) NA STOS !!! RZUCILI KOMPA LOS !!!! Stary ty sie tak nie bluwersuj, bo to ja siedze na IMAC'u, i ostaje ostrej cholery ja widze jak on dziala i sie zrzya.... domokun scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:29 am
wired_Yuki helo wam , dawno mnie niebyło , no nie? cstęskniliście sie? oj tak, nawet nie pamietam.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:55 am
Eee.. to jak nikogo nie ma, to ja ide sobie skrobnac jakas sygnaturke ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 3:08 am
Yellow ja jestem *wpadłaprzez okno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 3:14 am
Hejka!! Ile stron przybylo!! Jak ostatni raz tu bylam, to bylo niewiele ponad 2k.... I nikogo tutaj nie znam..... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|