|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:16 pm
WYprzystojniałeś dest od naszego ostatniego klikniecia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:17 pm
Keita Korangar WYprzystojniałeś dest od naszego ostatniego klikniecia sweatdrop eeee dobra nie wnikam ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Keita Korangar hmmm ... niee wciaz 184 cm ... chyba ze chodzi ci o inne okolice eek EEee Nie o to mi chodziło ale niewarzne, Ah Del Del ... Cze Hugo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:18 pm
czy mówiłem ci już dziś, że jesteś brzydki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:22 pm
Delein Miss_Karina heh jestem bede rzadko sie udzielac, bo robotka na mnie czeka sweatdrop xp Bizi łomen z Ciebie ^^ jaka bizi lomen sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:25 pm
Miss_Karina Delein Miss_Karina heh jestem bede rzadko sie udzielac, bo robotka na mnie czeka sweatdrop xp Bizi łomen z Ciebie ^^ jaka bizi lomen sweatdrop No to bizi bizi ^^ Okej ja już lecę nynać. Dobranoć wam wszystkim! ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:25 pm
BeeWolf_san EEee Nie o to mi chodziło ale niewarzne, Pitolisz! To była ironia whee szacun dla calego domofon squadu!! XDD No więc musz spadac sorry Bee ze ci troche zjechalem ale musiałe się za kiedys odwzieczyc surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:26 pm
Narazie ...Wam pa ide sie myć i spać.
KK 3-szym sie pedzla na zakretach i pamientaj podlac kwiatki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:27 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:29 pm
Keita Korangar BeeWolf_san Narazie ...Wam pa ide sie myć i spać. KK 3-szym sie pedzla na zakretach i pamientaj podlac kwiatki. Takim textem to mi możesz pyłek zpyty strzepnąć narqa Bee Nie wim co dzis do mnie mowisz, starasz sie ale cos ci nie wychodzi. A i nie mówiłem do ciebie, Osiołku tylko do Pana Kukusa Zwanego KK także ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:30 pm
BeeWolf_san Keita Korangar BeeWolf_san Narazie ...Wam pa ide sie myć i spać. KK 3-szym sie pedzla na zakretach i pamientaj podlac kwiatki. Takim textem to mi możesz pyłek zpyty strzepnąć narqa Bee Nie wim co dzis do mnie mowisz, starasz sie ale cos ci nie wychodzi. A i nie mówiłem do ciebie, Osiołku tylko do Pana Kukusa Zwanego KK także ... 3m sie karuzeli, bejbe... i nie trzep za mocno rzęskami bo cie na pełne morze wyniesie... a tery to juz tylko 4 kilo i wentyl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|