|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:58 pm
Delein Ech, to ja już nic nie powiem *skula się w fotelu i zamyka w sobie* Słodkie oczy prosze powiedz bo sie w sobie zamkne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:59 pm
musze mykac.. papatki .. crying Sayo zdrowiej szybciootko !!!!!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:00 pm
BeeWolf_san Delein Ech, to ja już nic nie powiem *skula się w fotelu i zamyka w sobie* Słodkie oczy prosze powiedz bo sie w sobie zamkne xd *cisza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Mrał zeskakuje z KAri "Ja na ta noge jeszcze wroce wink " Podchodzi do Omegimmm Kotku może cie zaniesc do łużeczka ..;*:* Bierze na rączki :* .. heart umiem chodzic, nie musisz mnie nosic ;* Troszkę się zdrzemne i pojde o wlasnych silach do domku (a Ty pojdziesz ze mna heart ? )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Mam ten niefart, że cie kojaże ... Witaj spowrotem :] .. cos cie dawno nie było ! biggrin .... Wsumie to cie pamientam najbardziej po sygnaturce z Hamasaki ! Cieple powitanie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:02 pm
A więc wciaz rozmowy na tym topie kreca sie wokol podrywu i takich tam podchodow facetow do diewczyn i na odwrot blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:02 pm
Omega Sun umiem chodzic, nie musisz mnie nosic ;* Troszkę się zdrzemne i pojde o wlasnych silach do domku (a Ty pojdziesz ze mna heart ? ) redface Przepraszam ale nie mogłem sie powstrzymać :* heart Czy ja pujde z toba redface ojej no oczywiscie :*mrał :* Keita - A no bo ja taki ciepły jestem ... Delein - Kuje palcem w boczek no powiec wujciowi :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:03 pm
Lethiel musze mykac.. papatki .. crying Sayo zdrowiej szybciootko !!!!!!! whee papa crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:05 pm
BeeWolf_san Keita - A no bo ja taki ciepły jestem ... Taaa zabawne ale naprawde zabawny to byl uklad gwiazd w dniu twoich urodzin whee ... sorry... ale... nie moglem sie... powstrzymac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:06 pm
Keita Korangar BeeWolf_san Keita - A no bo ja taki ciepły jestem ... Taaa zabawne ale naprawde zabawny to byl uklad gwiazd w dniu twoich urodzin whee ... sorry... ale... nie moglem sie... powstrzymac sweatdrop HAHAHA... Urosłeś od Kad tu byłes ostatni raz :] xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:07 pm
BeeWolf_san HAHAHA... Urosłeś od Kad tu byłes ostatni raz :] xd hmmm ... niee wciaz 184 cm ... chyba ze chodzi ci o inne okolice eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:07 pm
BeeWolf_san redface Przepraszam ale nie mogłem sie powstrzymać :* heart Czy ja pujde z toba redface ojej no oczywiscie :*mrał :* heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:09 pm
BeeWolf_san Delein - Kuje palcem w boczek no powiec wujciowi :] *cisza* *cisza* *dłuuuga cisza* Wujciowi?! Czy ja o czymś nie wiem? Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:10 pm
heh jestem bede rzadko sie udzielac, bo robotka na mnie czeka sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:13 pm
Miss_Karina heh jestem bede rzadko sie udzielac, bo robotka na mnie czeka sweatdrop xp Bizi łomen z Ciebie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|