|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:48 pm
Delein Bee, motyla noga zostaw Karinę! ><' Nie motyla tylko Kariny Noga xd PAPA Kari A kari mnie nie lubi ...a kari mnie nie Libi blaugh coscie jej nagadali ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:48 pm
Lethiel biedactwo sad crying *przytuuuuuuuuula* szybko wyzdrowiejesz !! 3nodding 'przytula' heart mam nadzieję sweatdrop dobrze że mam kompa blisko wyrka i mogę być na gai whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:49 pm
Wtka! Jak tam zminiło sie cos od tych 3 miesięcy??? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:49 pm
Sayokun Lethiel biedactwo sad crying *przytuuuuuuuuula* szybko wyzdrowiejesz !! 3nodding 'przytula' heart mam nadzieję sweatdrop dobrze że mam kompa blisko wyrka i mogę być na gai whee hieh.. przynajmniej sie wylenisz whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:50 pm
Keita Korangar Wtka! Jak tam zminiło sie cos od tych 3 miesięcy??? whee cze duuurzo się zmieniło sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:50 pm
BeeWolf_san Delein Bee, motyla noga zostaw Karinę! ><' Nie motyla tylko Kariny Noga xd PAPA Kari A kari mnie nie lubi ...a kari mnie nie Libi blaugh coscie jej nagadali ?? No i właśnie! Teraz Karinie jest smutno! Avsko Keita!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:51 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:52 pm
Lethiel Sayokun Lethiel biedactwo sad crying *przytuuuuuuuuula* szybko wyzdrowiejesz !! 3nodding 'przytula' heart mam nadzieję sweatdrop dobrze że mam kompa blisko wyrka i mogę być na gai whee hieh.. przynajmniej sie wylenisz whee 3nodding łatwo powiedziać sweatdrop mam do przeczytania granicę ferdydurę i proces F. kawki sweatdrop i mi się nie chce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:53 pm
Sayokun łatwo powiedziać sweatdrop mam do przeczytania granicę ferdydurę i proces F. kawki sweatdrop i mi się nie chce Czytałem proces i ferdydurkę (jestem w 3 gimnazjum XDDD) Jka chcesz to ci streszczę przekaz xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:54 pm
Keita Korangar widze że ludziska dużo forsy i prezentebraliscie! 3nodding witaj 4laugh *przytuuuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:55 pm
Delein No i właśnie! Teraz Karinie jest smutno! Tylko mi nie mów, że za noge bo sie zaczne smiać i bedzie miałą powód aby sie obrazić :-] blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:55 pm
Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuulas* Witam Leth 3nodding Czy wy mnie wogule kojazycie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:57 pm
Keita Korangar Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuulas* Witam Leth 3nodding Czy wy mnie wogule kojazycie? Mam ten niefart, że cie kojaże ... Witaj spowrotem :] .. cos cie dawno nie było ! biggrin .... Wsumie to cie pamientam najbardziej po sygnaturce z Hamasaki !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Delein No i właśnie! Teraz Karinie jest smutno! Tylko mi nie mów, że za noge bo sie zaczne smiać i bedzie miałą powód aby sie obrazić :-] blaugh Ech, to ja już nic nie powiem *skula się w fotelu i zamyka w sobie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Keita Korangar Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuulas* Witam Leth 3nodding Czy wy mnie wogule kojazycie? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|