|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:32 pm
Miss_Karina Hej Let 4laugh jak humorek? 3nodding lol.. fajniusi mam hoomorek whee blaugh *przytuuulas* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:32 pm
Java_Juliangel Nic z tego... Baliaur poprosiła mnie bym prostestował bez ubrań razem z nią... biggrin heh, ale jej nie ma, wiec ubierz sie nyo!!!! sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:33 pm
Ile kosztują kupie mu w prezencie biggrin
sa sweeeeeeeeeeeeeeeetowe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:34 pm
myuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 'rzut na lethiel' whee heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kochanie...
rozbierz sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Java_Juliangel Nic z tego... Baliaur poprosiła mnie bym prostestował bez ubrań razem z nią... biggrin heh, ale jej nie ma, wiec ubierz sie nyo!!!! sweatdrop xp Łapie za noge i sie zaczyna chustać ... Kula przyczepiona do nogi nabiera impetu łuuu ale jazda ... ze nie ma tu Sei to by sie pochustała ... łiiii xd juliangel - tysiaczka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:35 pm
BeeWolf_san Miss_Karina Java_Juliangel Nic z tego... Baliaur poprosiła mnie bym prostestował bez ubrań razem z nią... biggrin heh, ale jej nie ma, wiec ubierz sie nyo!!!! sweatdrop xp Łapie za noge i sie zaczyna chustać ... Kula przyczepiona do nogi nabiera impetu łuuu ale jazda ... ze nie ma tu Sei to by sie pochustała ... łiiii xd juliangel - tysiaczka w ktorym sklepie ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:36 pm
Sayokun myuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 'rzut na lethiel' whee heart heart heart 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuula* whee 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:37 pm
W którymś na wyspie Gambino ale nie pamientam dokładnie !!! xp Siemasz Yume czy już cie myslenie nie boli i coś wymyśliłaś ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun myuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 'rzut na lethiel' whee heart heart heart 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuula* whee 4laugh heart whee whee whee 'przyyytula i całuje' heart heart heart jak minął dzionek wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Łapie za noge i sie zaczyna chustać ... Kula przyczepiona do nogi nabiera impetu łuuu ale jazda ... ze nie ma tu Sei to by sie pochustała ... łiiii xd scream PUSZCZAJTA MOJA NOGEEEEEEEEE!!!! N I E JESTEM DO BUJANIA!!!! stressed scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|