|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 2:45 am
HAHA! Zaraz wracam! *idzie ubrać swoje kocie uszy* I mam normalnie jeszcze 1 golda! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 2:47 am
*Kładzie sie na materacu*Przydałby się żagiel i można by to łódką nazwać.*Zadowolona zaczyna machać ogonkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 2:49 am
Sei chan *Kładzie sie na materacu*Przydałby się żagiel i można by to łódką nazwać.*Zadowolona zaczyna machać ogonkiem* wiecie, tutaj by sie przydało jeziorko a na nim grążele z liliami, łabedzie i ogrod wokolo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 2:50 am
Pisarz Sei chan *Kładzie sie na materacu*Przydałby się żagiel i można by to łódką nazwać.*Zadowolona zaczyna machać ogonkiem* wiecie, tutaj by sie przydało jeziorko a na nim grążele z liliami, łabedzie i ogrod wokolo wink Jeziorko, motorówka i nartki wodne.*Zaczyna pokolei wymieniać*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 2:52 am
Pisarz Sei chan *Kładzie sie na materacu*Przydałby się żagiel i można by to łódką nazwać.*Zadowolona zaczyna machać ogonkiem* wiecie, tutaj by sie przydało jeziorko a na nim grążele z liliami, łabedzie i ogrod wokolo wink Mamy basen, a jak sie Sayokun pośpieszy, to ja będe mieć obok niego ogródek z Hiekką biggrin *rusza uszami* =^o^= Powinni jeszcze Kocie wąsy dodać biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 2:56 am
*Siada na materacu i zaczyna nasłuchiwać*Jejciu, co tak nagle wszyscy zamilkli???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 2:58 am
Sei chan *Siada na materacu i zaczyna nasłuchiwać*Jejciu, co tak nagle wszyscy zamilkli??? chyba wszystkich dopadła aura rozmarzenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 2:58 am
*wynurza się* bo nie da się gadać pod wodą razz *wytzrąsa wode z uszu* Ahh, jestem piękna biggrin Koty rządzą biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 3:00 am
Pisarz, kto ci rysował ten pikczer z signy? Jest śliczny ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 3:00 am
Aque *wynurza się* bo nie da się gadać pod wodą razz *wytzrąsa wode z uszu* Ahh, jestem piękna biggrin Koty rządzą biggrin ja tam wole elfy (a konkretnie to elfki XD) elfy rzadza blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 3:01 am
Aque Pisarz, kto ci rysował ten pikczer z signy? Jest śliczny ^^ nie wiem znalazłem taki i dziekuje ze ci sie podoba ^^ :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 3:01 am
A kotów nie lubisz?? *Zeskakuje z materaca, tak żeby nie zrzucić Pisarza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 3:02 am
Pisarz Aque *wynurza się* bo nie da się gadać pod wodą razz *wytzrąsa wode z uszu* Ahh, jestem piękna biggrin Koty rządzą biggrin ja tam wole elfy (a konkretnie to elfki XD) elfy rzadza blaugh Też, też *przygładza włosy po bokach* : P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 3:02 am
Sei chan A kotów nie lubisz?? *Zeskakuje z materaca, tak żeby nie zrzucić Pisarza* strasznie duzo tych kotów się roib
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 3:03 am
Sei chan A kotów nie lubisz?? *Zeskakuje z materaca, tak żeby nie zrzucić Pisarza* pewnie ze lubie, słodycz niesamowita 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|