|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 11:52 am
Delisa Sayokun Telandrel Sayo 6 godzin temu dzialaly mi nadal działają (sprawdziłem 4 postacią) zadzialalo mi blaugh (dostalam 26g czy cos kolo tego ^^) czyli jednak działa xd cze i papa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 11:54 am
Sayokun Miss_Karina Sayokun Telandrel Sayo 6 godzin temu dzialaly mi nadal działają (sprawdziłem 4 postacią) ile ty masz postaci? O.o sayokun - główna MissTao sama - przemianowana dla miss tao ale zwróciła ją, stworzyłem żeby zobaczyć co jest w sklepach dziewczyn ale coś kupiłem i mnie nie było stać na tarding pass sakchan - stworzona by kupić coś lethiel, z tarding pass dabster - postać mojego kuzyna, obecnie nie ma netu gukas - postać mojego brata ale zrezygnował z gai (za mało czasu) eek hmmm....hmmm... ciekawe blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 11:54 am
Ojej... Kochanie jakies ubranko by Cię przydało... ja mam tylko 500 golda bo reszte Marysi pozyczyłam...
Ale ma może ktoś coś nie potrzebnego ??
heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 11:56 am
juliangel Ojej... Kochanie jakies ubranko by Cię przydało... ja mam tylko 500 golda bo reszte Marysi pozyczyłam... Ale ma może ktoś coś nie potrzebnego ?? heart heart heart Ja niestety nie mam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 11:56 am
Wiesz że dla ciebie to moge bez ubrań biegać biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 11:57 am
juliangel Ojej... Kochanie jakies ubranko by Cię przydało... ja mam tylko 500 golda bo reszte Marysi pozyczyłam... Ale ma może ktoś coś nie potrzebnego ?? heart heart heart nieeeeeeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 11:58 am
Delein juliangel Ojej... Kochanie jakies ubranko by Cię przydało... ja mam tylko 500 golda bo reszte Marysi pozyczyłam... Ale ma może ktoś coś nie potrzebnego ?? heart heart heart Ja niestety nie mam... ja tez niestety ni mam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 11:59 am
juliangel Ojej... Kochanie jakies ubranko by Cię przydało... ja mam tylko 500 golda bo reszte Marysi pozyczyłam... Ale ma może ktoś coś nie potrzebnego ?? heart heart heart parę ciuchów nieurzywanych ale za nic się z nimi nie rozstane xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:03 pm
Maryśka jaka zwała...
wyłaczylam przez przypadek prad...
kilka kompow padlo na miejscu...
sweatdrop eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eek eek eek eek eek to jest moj 3011 post eek eek eek whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:04 pm
Ale to nie dla mnie to dla męża mojego !!
* heart 4 Java...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:05 pm
a to 4952 moj post wink ...choc chyba ktos ma wiecej niz my blaugh chyba Lethii ma duzo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:05 pm
Miss_Karina Sayokun parę ciuchów nieurzywanych ale za nic się z nimi nie rozstane xp heh xd bo pewnie sa glownie dla men nie dla kobit blaugh ale ona szuka ciuchów dla facetów sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:06 pm
Miss_Karina a to 4952 moj post wink ...choc chyba ktos ma wiecej niz my blaugh chyba Lethii ma duzo wink a mój 7204 sweatdrop lethiel ma 12558 eek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|