|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:48 am
juliangel Beeeeeeeeeeeeeeeeeeek... redface ooooops... przepraszam..... gonk *Uchyla się przed płomykiem*O już u mnie ziac ogniem nieźle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:49 am
juliangel Beeeeeeeeeeeeeeeeeeek... redface ooooops... przepraszam..... gonk i tak juliangel spalila lozko nammah domokun domokun domokun *wyciaga z kieszeni granat reczny* xd hahahahahahaha twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:49 am
Cirilla Sei chan Cirilla sei-chan... eek przestan eksperymentowac sweatdrop *Wylewa na Ciri zawartośc różowej fiolki*No ciekawe jaki pok teraz wyjdzie xd osz ty! scream sweatdrop witaj Tel... Nio cio*Patrzy ja Ciri zmienia się w bulbasaura*O teraz trawiasty wyszedł, niezł eliksir mi powstał zmienia w losowego poka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:50 am
Sei chan Cirilla Sei chan Cirilla sei-chan... eek przestan eksperymentowac sweatdrop *Wylewa na Ciri zawartośc różowej fiolki*No ciekawe jaki pok teraz wyjdzie xd osz ty! scream sweatdrop witaj Tel... Nio cio*Patrzy ja Ciri zmienia się w bulbasaura*O teraz trawiasty wyszedł, niezł eliksir mi powstał zmienia w losowego poka xd osz kurka wodna... Sei, odmien mnie, ostatnio bylam Pikchu, mam dosc... whee xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:51 am
wróciłem^^
sei nawet nie próbuj urzyć na mnie tych swoich fiolek bo wyjme własne stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:51 am
witaj 3nodding nie przytule cie bo mnei zmienili w pokemona ... gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:52 am
Cirilla osz kurka wodna... Sei, odmien mnie, ostatnio bylam Pikchu, mam dosc... whee xp sweatdrop *Wyciąga zieloną fiolkę i wylewa jej zawartośc na Ciri*I już.*Rozgląda się trzymając w łapce różową fiolkę*Jest xd *Wylewa na tela poke eliksir* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:53 am
*Patrzy na Sayo8nawet bym niezaryzykowała xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:53 am
Cirilla witaj 3nodding nie przytule cie bo mnei zmienili w pokemona ... gonk crying kto cie zmienił w pokemona * przytula ciri pokemon*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:54 am
Cze Serafin wpadlem na nowe rozwiazanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ufff nareszcie soba *rzuca sie an szyje Serafinowi* Lorak wlasnie powiedzila ze ze mna nikt by nei wytrzymal na dluzsza mete, dałam mu bloka i usunełam z listy... gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Patrzy na Sayo8nawet bym niezaryzykowała xd 'chowa fiolkę z etykietą "uczulenie na zwierzęta i pokemony" ' masz szczęście stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun wróciłem^^ sei nawet nie próbuj urzyć na mnie tych swoich fiolek bo wyjme własne stare elo wlasnie robie uzytek z tych kluczy... xd jeszcze raz dziekuje elo Serafin I Tera.. *wyciaga zawleczke z ganatu, wrzuca go do pokoju nammah i lec na oslep przed siebie* KRYYYYYYYYCCCCCCCCCC SIIIIIIIIIEEEEEE ZARAZ WYBUCHNIE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|