|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 2:38 am
Ridsu BeeWolf_san nadfal nie wiesz co to dupa, posiadasz wiedze ale do oswiecenia ci daleko, BeeCzyzm to nie jest prosta sprawa. wiec nauczaj mnie mistrzu xp rozbierz sie do naga, wskocz do beeczki, i rozmyslaj o gołej dupie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 5:10 am
BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san nadfal nie wiesz co to dupa, posiadasz wiedze ale do oswiecenia ci daleko, BeeCzyzm to nie jest prosta sprawa. wiec nauczaj mnie mistrzu xp rozbierz sie do naga, wskocz do beeczki, i rozmyslaj o gołej dupie. czemu ta odpowiedz byla dla mnie taka przewidywalna rolleyes xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 6:43 am
Ridsu BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san nadfal nie wiesz co to dupa, posiadasz wiedze ale do oswiecenia ci daleko, BeeCzyzm to nie jest prosta sprawa. wiec nauczaj mnie mistrzu xp rozbierz sie do naga, wskocz do beeczki, i rozmyslaj o gołej dupie. czemu ta odpowiedz byla dla mnie taka przewidywalna rolleyes xd bo jestes na zaawansowanym stopniu rozwoiu BeeCzyzmu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 6:32 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:56 am
Bee wyproboj Cilita blaugh no i se Bali pomarzyla ze dzis animca sobie obejrzy.........rodzinka......kulfa gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:04 pm
Baliaur Bee wyproboj Cilita blaugh no i se Bali pomarzyla ze dzis animca sobie obejrzy.........rodzinka......kulfa gonk hentaice chce sie ogladac co rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 1:51 am
[Owner I BeeWolf_san] [Type I Hidden] [Users I 69] [Posts I 8457]
chyba zaczynam byc zboczona.... pogrubiony fragment przyciagnal moja uwage xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 6:15 am
Ridsu [Owner I BeeWolf_san] [Type I Hidden] [Users I 69] [Posts I 8457] chyba zaczynam byc zboczona.... pogrubiony fragment przyciagnal moja uwage xp Ej, to JA mialam 69 pkt z egzaminu gimnazjalnego! 3nodding kurewsko malo, ale taka ladna liczba, ze nie narzekam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|