|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:40 am
*skrada sie do pokoju nammah.. otwiera drzwi... wyciaga czarna farbe i maluje na scianach: nammah pozalujesh nammah pozalujesh nammah JESTES SAMA!!!! bieze karalucha i przylepa go rozgniecionego pod napisem*
zarz zaczne palic whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:41 am
juliangel Czemu zawsze ja... musze być... o kulba KRӌIKIEM doświadczalnym... sweatdrop Byłas najbliżej*Patrzy jak Juliangel zmienia się w Charmandera*O ciekawe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:42 am
wow... ale tu......
o kulba......
*gleba...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:42 am
Cirilla Baliaur wita Omesia I Cirilla wy chiba nie kcecie niszyc?? wink niszczyc? ale co? >.< whee pokoj nammah whee *wyciaga miotacz ognia, rozglada sie po pokoju cio by tu spalic??* *patrzy podejrzanie na zdjecia marka, musiala i konrada domokun domokun domokun *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:43 am
Maryśka... jestem Charmanderem... ja to podpale !!!
Hahahahaha!!!
jak mi pomożesz wstać... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel wow... ale tu...... o kulba...... *gleba...* O nasz charmanderek zemdlał xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan juliangel Czemu zawsze ja... musze być... o kulba KRӌIKIEM doświadczalnym... sweatdrop Byłas najbliżej*Patrzy jak Juliangel zmienia się w Charmandera*O ciekawe xd sei-chan... eek przestan eksperymentowac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:44 am
*Wyciaga kolejną fiolkę z różowym płynem*Nyu, no to kto chce byc następnym pokiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:44 am
juliangel Maryśka... jestem Charmanderem... ja to podpale !!! Hahahahaha!!! jak mi pomożesz wstać... sweatdrop *podnosi ja z ziemi i pokazuje jej album ze zdjeciami ukochanyh nammah*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:45 am
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...
ja mam ogon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i on sie w dodatku pali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa- aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa- aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
*gleba...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:45 am
Cirilla sei-chan... eek przestan eksperymentowac sweatdrop *Wylewa na Ciri zawartośc różowej fiolki*No ciekawe jaki pok teraz wyjdzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:47 am
Hejka!! Juliangel charmandery mają płomyk na ogonie i nie wariuj tak bo jak go zamoczysz to będzie źle stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:47 am
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeek...
redface ooooops...
przepraszam.....
gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:48 am
Sei chan Cirilla sei-chan... eek przestan eksperymentowac sweatdrop *Wylewa na Ciri zawartośc różowej fiolki*No ciekawe jaki pok teraz wyjdzie xd osz ty! scream sweatdrop witaj Tel...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|