|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 7:11 am
[Shinn] Czarny [Shinn] Sei chan *Wylewa zawartosc fiolki na Shinna*moze nie bedziesz kobietą.... Mykam, papatki!!!! Zmienia sie w Shinn'a .. uff sweatdrop Papatki Pa, Sei! Cześć Shinna! lol To ja tez lece, ... czesc Czarna xd xp Narka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 7:13 am
Sei chan *Wylewa zawartosc fiolki na Shinna*moze nie bedziesz kobietą.... Mykam, papatki!!!! papa Sei! patrzy nas shinna buuuuuu ja cialam nowego pokemona........ domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 7:14 am
uciekl.. moj pokemon crying papathus Shinn gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 7:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 7:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 7:21 am
czrny a mash moze 2,5 k pozyczyc?? nawet dam przedmioty o tej wartosci pod zastaw xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 7:23 am
Baliaur czrny a mash moze 2,5 k pozyczyc?? nawet dam przedmioty o tej wartosci pod zastaw xp sweatdrop sad Biedny jestem niestety...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 7:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 7:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 7:26 am
heyka Sayo mash moze 2,5 k pozyczyc?? nawet dam przedmioty o tej wartosci pod zastaw xp (pls potrzebuje na sealed evenlope)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 7:29 am
Baliaur heyka Sayo mash moze 2,5 k pozyczyc?? nawet dam przedmioty o tej wartosci pod zastaw xp (pls potrzebuje na sealed evenlope) niestety bieda u mnie mam 2k które i tak muszę dać rynn sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 7:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 7:31 am
Sayokun Baliaur heyka Sayo mash moze 2,5 k pozyczyc?? nawet dam przedmioty o tej wartosci pod zastaw xp (pls potrzebuje na sealed evenlope) niestety bieda u mnie mam 2k które i tak muszę dać rynn sweatdrop heh ja mam tesh 2k a JUliangel mushe oddac 2,6k sweatdrop ale powiedziala ze moze troshke poczekac ja ciem sealed evenlope!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 7:35 am
papathus qlba znoff mam zajefany humor xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 7:55 am
aaaaaaaaaaaaaa gdziiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeee jestttttttttttttttttttt moooooooooooooooooooj koffany wspolnik-rozbojnik domokun
Juliangel przybywaj bedziemy sica zniszczenie i trwoge!!!!!!!!!!!!!
Ja ciem niszczyc............
(mysl: a moze by tak zdewastowac/wysadzic pokoj nammah?? twisted domokun )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|