|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 6:57 am
Delisa Baliaur Czarny: ja bardzo ciezko na tio zbieralam.... xp ... gratuluje Baliaur 4laugh whee whee whee whee 4laugh jeszcze tylko 55k do konca questa sweatdrop ale jest wporzo na 6 miechow moze uzbieram xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 6:57 am
Baliaur Sei chan Wyciąga książke z listą mikstur*Zaraz znajde te ktodmienia spowrotem......Shinn znalazłam ale jest mały problem..... sweatdrop ale moze inne rozwiazanie... JA CIEM DrUGIEGO pikaciu whee Elo Delisa 4laugh eek pi?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 6:58 am
Baliaur Delisa Baliaur Czarny: ja bardzo ciezko na tio zbieralam.... xp ... gratuluje Baliaur 4laugh whee whee whee whee 4laugh jeszcze tylko 55k do konca questa sweatdrop ale jest wporzo na 6 miechow moze uzbieram xp zycze szczescia 4laugh whee whee whee a ja juz zmykam 3nodding papatki -^.^-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 6:59 am
Sei chan Jak bedziesz miał pecha to cie mikstura w kobiete zmieni xp o nie... Dobra, zaryzykujmy ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Jak bedziesz miał pecha to cie mikstura w kobiete zmieni xp W jego przypadku to chyba nie największy problem blaugh Dawaj, zaryzykujemy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 7:00 am
 Co o tym zwierzczku sądzicie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 7:02 am
Sei chan Hmmm.. drugi pikachu nie ma problemu*Włapce pojawia sie czarny płomyk, ktpo chwili zmienia się w pokeball*Lap Baliaur whee *Rzuca jej pokeball* No a teraz zmienimy Shinna*Podchodzi do niego z zieloną fiolką* xp a phiiiiiiiiiii ja kcialam takiego czlowieka zamienionego w pika pika.... nie pokeball sweatdrop *lapie pokebal i zuca w shinna* uda sie czy siem nie uda (spadam na 5 min mushe dziecka pilnowac)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 7:02 am
Sei chan  Co o tym zwierzczku sądzicie whee Stwierdziłbym, że jest szliczny, gdyby nie był zerżnięty z Neopetsów. Ale i tak mi się podoba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 7:03 am
Sei chan Hmmm.. drugi pikachu nie ma problemu*Włapce pojawia sie czarny płomyk, ktpo chwili zmienia się w pokeball*Lap Baliaur whee *Rzuca jej pokeball* No a teraz zmienimy Shinna*Podchodzi do niego z zieloną fiolką* *nie sposzczajac oczu z Sei delikatnie wycofuje sie do tylu* *po chwili Shinn zorientowal sie, ze jest w rogu sciany* *przelknal slinke, bo tylko tyle mugl zrobic* yy.. Sei, jestes pewna co Ty robisz ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 7:04 am
Czarny Sei chan  Co o tym zwierzczku sądzicie whee Stwierdziłbym, że jest szliczny, gdyby nie był zerżnięty z Neopetsów. Ale i tak mi się podoba. ...................znalazłam dobra podstawe do narysowania gryfa i kurde zabardzo widac na czym wzorowane....... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 7:05 am
*Wylewa zawartosc fiolki na Shinna*moze nie bedziesz kobietą....
Mykam, papatki!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 7:06 am
Sei chan *Wylewa zawartosc fiolki na Shinna*moze nie bedziesz kobietą.... Mykam, papatki!!!! Zmienia sie w Shinn'a .. uff sweatdrop Papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 7:07 am
[Shinn] Sei chan *Wylewa zawartosc fiolki na Shinna*moze nie bedziesz kobietą.... Mykam, papatki!!!! Zmienia sie w Shinn'a .. uff sweatdrop Papatki Pa, Sei! Cześć Shinna! lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 7:10 am
Czarny [Shinn] Sei chan *Wylewa zawartosc fiolki na Shinna*moze nie bedziesz kobietą.... Mykam, papatki!!!! Zmienia sie w Shinn'a .. uff sweatdrop Papatki Pa, Sei! Cześć Shinna! lol To ja tez lece, ... czesc Czarna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|