|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 6:43 am
Ridsu hm....... coz za glebia filozoficzna, chyba wyjde to glosic swiatu jako twoj apostol tu nie ma glebi, dupe gola dupe widziałem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 10:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:39 am
WIADOMOSCI Z OSTATNIEJ CHWILI !!!
Sz. P. Gen. Rev jes wlasnie transportowany tajnym pociagiem przez swoja przyboczna wiewiorcza straz z terenow podtrojmiejskich do samego centrum swej twierdzy w szczecinie. Pisze "transportowany" poniewaz lezy w goraczce po ataku wirusow ptasiej grypy, nie wiemy jaki jest stan generala.
W tym samym czasie zagrozona ekspedycja dochodzi jednak do skutku. Gen. raq postanowil nie dopuscic do kleski kolejnej operacji desantowej na terenie stolycy i wlasnie wrocil z dworca dzierzac bilet na pociag na jutro rano.
Po zalozeniu bazy wypadowej w centrum kraju spodziewamy sie otrzymac wiewiorcze posilki od gen revcata. Wciaz mamy nadzieje, ze zasili warszawskie szeregi tak szybko jak pozwola mu na to wieiorczy medycy.
Soon to come...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:43 am
BeeWolf_san Ridsu hm....... coz za glebia filozoficzna, chyba wyjde to glosic swiatu jako twoj apostol tu nie ma glebi, dupe gola dupe widziałem. tez masz sie czym podniecac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:48 am
racqel WIADOMOSCI Z OSTATNIEJ CHWILI !!! poniewaz lezy w goraczce po ataku wirusow ptasiej grypy, nie wiemy jaki jest stan generala.. tjaaaa? a ja myslalam ze z powody zbyt duzego natezenia alkoholu we krwi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 12:53 pm
Ridsu racqel WIADOMOSCI Z OSTATNIEJ CHWILI !!! poniewaz lezy w goraczce po ataku wirusow ptasiej grypy, nie wiemy jaki jest stan generala.. tjaaaa? a ja myslalam ze z powody zbyt duzego natezenia alkoholu we krwi stare o coz ty tu nas posadzasz towarzyszko? Kotu juz predzej zabraklo alkoholu i dopadl go ten kac co sie zbieral od kilku miesiecy odurzenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 1:41 pm
racqel Ridsu racqel WIADOMOSCI Z OSTATNIEJ CHWILI !!! poniewaz lezy w goraczce po ataku wirusow ptasiej grypy, nie wiemy jaki jest stan generala.. tjaaaa? a ja myslalam ze z powody zbyt duzego natezenia alkoholu we krwi stare o coz ty tu nas posadzasz towarzyszko? Kotu juz predzej zabraklo alkoholu i dopadl go ten kac co sie zbieral od kilku miesiecy odurzenia. dobra dobra, nie czarujcie tu mi, doskonale wiem ze mu tylek kryjesz,az tak naiwna nie jestem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 1:41 pm
Ridsu BeeWolf_san Ridsu hm....... coz za glebia filozoficzna, chyba wyjde to glosic swiatu jako twoj apostol tu nie ma glebi, dupe gola dupe widziałem. tez masz sie czym podniecac ty hcyba nigdy gołej dupy nie widziałas.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 1:43 pm
BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Ridsu hm....... coz za glebia filozoficzna, chyba wyjde to glosic swiatu jako twoj apostol tu nie ma glebi, dupe gola dupe widziałem. tez masz sie czym podniecac ty chyba nigdy gołej dupy nie widziałas. rolleyes eeee rolleyes widzialas. I nie widze w tym nic ciekawego. no dupa jak dupa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 3:27 pm
Ridsu dobra dobra, nie czarujcie tu mi, doskonale wiem ze mu tylek kryjesz,az tak naiwna nie jestem mrgreen raczej dzis nie musze, zadzwon do niego to uslyszysz jak mowi "spierdalac bo leb urwe" i rzezi przy tym niemilosiernie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 10:33 pm
racqel Ridsu dobra dobra, nie czarujcie tu mi, doskonale wiem ze mu tylek kryjesz,az tak naiwna nie jestem mrgreen raczej dzis nie musze, zadzwon do niego to uslyszysz jak mowi "spierdalac bo leb urwe" i rzezi przy tym niemilosiernie. wiem, dzwonilam, slyszalam, ale ja tu nie mowie o skutkach a o powodach: 1.chodzenie bez czapki. 2. zimnie piwsko - napomykajac ze samo piwsko jest to zlamanie regulaminu, a co dopiero zimne. 3. najprawdopodobniej rozpieta kurtka. i gotowe. nie zebym byla upierdliwa, albo cos takiego...ah... wybacz, przecie jestem upierdliwa mrgreen PS: prosze zdejmij ten ekran z glowy sweatdrop tak dawno nie widzialam oblicza wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:53 am
Ridsu rolleyes eeee rolleyes widzialas. I nie widze w tym nic ciekawego. no dupa jak dupa ty bredzisz i nie wiesz co mowisz. wogole wiesz co to dupa ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 10:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:00 am
nadfal nie wiesz co to dupa, posiadasz wiedze ale do oswiecenia ci daleko, BeeCzyzm to nie jest prosta sprawa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:50 am
BeeWolf_san nadfal nie wiesz co to dupa, posiadasz wiedze ale do oswiecenia ci daleko, BeeCzyzm to nie jest prosta sprawa. wiec nauczaj mnie mistrzu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|