|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 3:43 pm
kur*a nie dzilaja mi nowe filmy bo nie moge znalesc zadnego pozadnego codecka crying pozozcie moze macie do jakegos link ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 10:14 pm
Falcone Yumehayla Muezzin Bunzaj !!! xd *wybiega zza rogu * ja byc energy elf und nobie on EuRO smile HIHI *skacze z radosci* Kto zna dobry polski serwer RO bo na EuRO to mam triala ;( Sprobuj na DRT^^ DRT nie wiem nie gralem ale sa podobno wielkie lagi xp GRam na qRO i przy liczbe ossob 450 normalnie chodzi tylko w miescie gdzie jest kolo 150 ludu jak nie wiecej laguje troche no i logujesz sie i grasz wink a na DRT trzeba czekac do 7 dni az ci rozpatrza podanie o konto stare Juz nie, teraz dostajesz jak tylko wypelnisz co trzeba i *puff!*-masz konto^^. A lagi ostatnio duzo sie zmniejszyly^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 2:47 am
witam wszystkich widze że nikogo nie ma pozdrawiam. 3nodding Może bende wieczorem. Papatki. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 3:03 am
Kopciuszek witam wszystkich widze że nikogo nie ma pozdrawiam. 3nodding Może bende wieczorem. Papatki. blaugh ja jestem przelotem... bo zaraz ide dalej załatwiać sprawy i do szkoły pooźniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 4:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 4:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 4:53 am
*wskakuje przez komin i szybciutko biegnie do dźwigni którą zastawił jakiś zas temu blaugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 4:57 am
Cremmy *wskakuje przez komin i szybciutko biegnie do dźwigni którą zastawił jakiś zas temu blaugh * hejka Cremmy -^.^- *przytul* hejka Ayumi 4laugh whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 5:00 am
blaugh ceść! *ciągnie za dźwignię whee * *na śodku pokoju otwiera się dziUra eek *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 5:01 am
Cremmy blaugh ceść! *ciągnie za dźwignię whee * *na śodku pokoju otwiera się dziUra eek * eek yay whee *biegnie do niej z chcecia aby tam wskoczyc whee *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 5:03 am
*wyskakuje z niej żółta(wyblakła blaugh ) ryba, z rekinem p puszczku heart * hmmm... ciekawe co jeszcze w tym 1797468376416 eek wymiarze jest... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 5:05 am
Cremmy *wyskakuje z niej żółta(wyblakła blaugh ) ryba, z rekinem p puszczku heart * hmmm... ciekawe co jeszcze w tym 1797468376416 eek wymiarze jest... sweatdrop *zatrzymuje sie przed ryba* rybka? eek rybunia whee jaka fajniusia 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 5:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 5:09 am
Cremmy Delisa Cremmy *wyskakuje z niej żółta(wyblakła blaugh ) ryba, z rekinem p puszczku heart * hmmm... ciekawe co jeszcze w tym 1797468376416 eek wymiarze jest... sweatdrop *zatrzymuje sie przed ryba* rybka? eek rybunia whee jaka fajniusia 4laugh *rybka wypluwa kłaczek sierści kotka* *Cremmy podchodzi do dzi�ry i pyka w niej COŚ patykiem* czy to żyje? eek eek eek eek eek *przerazona*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|