|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 11:01 am
Yumehayla Telandrel Yume nie wciskaj kitu znam kogos kto zna ja osobiscie. uuuuuuuuuuuuuu...kogo, kogo 4laugh ? Krzysia zwanego przez nia i Nerai - Biedronkiem Sayo skad wiedziales stressed i ile jeszcze osob biedronka zna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 11:02 am
Omega Sun Lethiel O.o ... lol... przestać mnie obgadywać blaugh czesc smile *przytulas* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 11:02 am
Telandrel Yumehayla Telandrel Yume nie wciskaj kitu znam kogos kto zna ja osobiscie. uuuuuuuuuuuuuu...kogo, kogo 4laugh ? Krzysia zwanego przez nia i Nerai - Biedronkiem Sayo skad wiedziales stressed i ile jeszcze osob biedronka zna? hieh.. slynny biedronek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 11:03 am
BeeWolf_san Cześć Omesiu :* ... Przyszedłem ci towarzystwa podotrzymywać :* heart Czesc Wilczku :* heart Cieszy mnie to bardzo smile heart :*:*:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 11:04 am
[Shinn] Yumehayla Tak, zaczyna^^...a w opisie ma tytul idiotycznej kreskowki o 3 zwierzakach...wiecej nie zdradze xd Musze wiedziec czy ten numer ktory ja mam to ten sam. Wysle ci ten numer ktory ja mam na PM'a a Ty mi powiesz czy to ten mooj numer zastrzeshony blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 11:04 am
Telandrel Yumehayla Telandrel Yume nie wciskaj kitu znam kogos kto zna ja osobiscie. uuuuuuuuuuuuuu...kogo, kogo 4laugh ? Krzysia zwanego przez nia i Nerai - Biedronkiem Sayo skad wiedziales stressed i ile jeszcze osob biedronka zna? nie znam sweatdrop ale dość często o nim gadacie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 11:05 am
lol... Yume.. daj mi ten swooj tajniasty rysoonek.. moze na jutro coś zrobie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 11:05 am
Lethiel Sayokun Lethiel O.o ... lol... przestać mnie obgadywać blaugh witaj 'przytula' heart heart heart jaki masz numer gg blaugh whee *przytula* tajemniasto mroczny blaugh .. nawet mi gg nie chce dać crying 'siada zdołowany w kącie'...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 11:06 am
Omega Sun BeeWolf_san Cześć Omesiu :* ... Przyszedłem ci towarzystwa podotrzymywać :* heart Czesc Wilczku :* heart Cieszy mnie to bardzo smile heart :*:*:*MMM jak miło, ty mnie zawsze tak cieputko witasz :* heart redface ai shiteru heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 11:06 am
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel O.o ... lol... przestać mnie obgadywać blaugh witaj 'przytula' heart heart heart jaki masz numer gg blaugh whee *przytula* tajemniasto mroczny blaugh .. nawet mi gg nie chce dać crying 'siada zdołowany w kącie'... xd xd xd *podbiega i przytula* nikomu nie dam wink .. a i tak ostatnio mooj numer sie rozprzestrzenia.. O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 11:08 am
Lethiel xd xd xd *podbiega i przytula* nikomu nie dam wink .. a i tak ostatnio mooj numer sie rozprzestrzenia.. O.o Przypiera do sciany swieci lampka po oczkach a czemu nie dasz nawet Sayowi ?? czy on jest jakiś nie ten teges ?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 11:09 am
helo , dawno mnie niebyło , przyszłam sie pokazac , i dowiedzieć tego że jeszcze zycje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel lol... Yume.. daj mi ten swooj tajniasty rysoonek.. moze na jutro coś zrobie wink Shavris 01Shavris 02
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Co ja na to poradze, że biedronek sie zawsze gdzies przypalenta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Lethiel xd xd xd *podbiega i przytula* nikomu nie dam wink .. a i tak ostatnio mooj numer sie rozprzestrzenia.. O.o Przypiera do sciany swieci lampka po oczkach a czemu nie dasz nawet Sayowi ?? czy on jest jakiś nie ten teges ?? eek buuuu.. razi crying *proobooje zaslonić oczy lapką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|