|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:38 am
Twisted_Exile mrgreen czeka was maraton po warszawskich monopolowych chyba mrgreen
czy ja wiem? starczy chyba jeden moze dwa mrgreen sklep mialem na mysli mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:39 am
revcat Twisted_Exile mrgreen czeka was maraton po warszawskich monopolowych chyba mrgreen czy ja wiem? starczy chyba jeden moze dwa mrgreen sklep mialem na mysli mrgreen taaaaaaaaa jasne juz ja to widze rofl w obydwu zabraknie towaru i do innych bedziecie musieli uderzac rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:42 am
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile mrgreen czeka was maraton po warszawskich monopolowych chyba mrgreen czy ja wiem? starczy chyba jeden moze dwa mrgreen sklep mialem na mysli mrgreen taaaaaaaaa jasne juz ja to widze rofl w obydwu zabraknie towaru i do innych bedziecie musieli uderzac rofl
no ta jasne.....od czego jest hiper biper sriper market? mrgreen
z reszta czy to wazne co i ile bedziemy pic wazne zeby sie spotkac oi! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:46 am
mrgreen to juz teraz zycze wam milego picia ...co jak co ale w awie nie brak hipermarketow mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:48 am
Twisted_Exile mrgreen to juz teraz zycze wam milego picia ...co jak co ale w awie nie brak hipermarketow mrgreen
ja tam i tak duzo pic nie moge.....*khem khem* nieprawda * khem khem* mrgreen
jakis kaszel mnie zlapal.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:49 am
revcat Twisted_Exile mrgreen to juz teraz zycze wam milego picia ...co jak co ale w awie nie brak hipermarketow mrgreen ja tam i tak duzo pic nie moge.....*khem khem* nieprawda * khem khem* mrgreen jakis kaszel mnie zlapal..... confused czemu nie mozesz confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:57 am
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile mrgreen to juz teraz zycze wam milego picia ...co jak co ale w awie nie brak hipermarketow mrgreen ja tam i tak duzo pic nie moge.....*khem khem* nieprawda * khem khem* mrgreen jakis kaszel mnie zlapal..... confused czemu nie mozesz confused
dostalem odgorny zakaz sama wiesz od kogo....niestety....*patrzy metnie na barek* ale generalnie zakazy sa po to aby je lamac.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:59 am
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile mrgreen to juz teraz zycze wam milego picia ...co jak co ale w awie nie brak hipermarketow mrgreen ja tam i tak duzo pic nie moge.....*khem khem* nieprawda * khem khem* mrgreen jakis kaszel mnie zlapal..... confused czemu nie mozesz confused dostalem odgorny zakaz sama wiesz od kogo....niestety....*patrzy metnie na barek* ale generalnie zakazy sa po to aby je lamac.... mrgreen a potem bedziesz tego zalowal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 12:00 pm
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile mrgreen to juz teraz zycze wam milego picia ...co jak co ale w awie nie brak hipermarketow mrgreen ja tam i tak duzo pic nie moge.....*khem khem* nieprawda * khem khem* mrgreen jakis kaszel mnie zlapal..... confused czemu nie mozesz confused dostalem odgorny zakaz sama wiesz od kogo....niestety....*patrzy metnie na barek* ale generalnie zakazy sa po to aby je lamac.... mrgreen a potem bedziesz tego zalowal
dobrze MAMO mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 12:02 pm
ja...ja...ja....lepiej juz pojde sad to milego podboju warszawy:]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 12:05 pm
Twisted_Exile ja...ja...ja....lepiej juz pojde sad to milego podboju warszawy:]
ejjj o co comon? stalo sie cos ?
324. Rage Against The Machine - [Renegades #04] Renegades Of Funk [4:36]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 2:44 pm
Dziewczyny mi obrazek wysłały biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:40 pm
revcat zakazy sa po to aby je lamac.... mrgreen co ty kurwa nie powiesz stare po zlamaniu zakazu zazwyczaj ponosi sie konsekwecje w postaci.... a z reszta co tam bede mowila
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 4:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 5:47 am
hm....... coz za glebia filozoficzna, chyba wyjde to glosic swiatu jako twoj apostol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|