|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 10:39 am
Dobra ludu, ja sie ulatniam... Bogu dziekujcie, kompow nie gascie.. pozdro... biggrin domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 10:40 am
Yumehayla Tylko tyle  sorry koleżanką 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 10:41 am
Wodzu Dobra ludu, ja sie ulatniam... Bogu dziekujcie, kompow nie gascie.. pozdro... biggrin domokun Narka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 10:41 am
Delein Omi- szczęściaro masz to już za sobą V.v taa.. teraz mam wcale nie gorsza "rozrywke" - kolokwia (przynajmniej po 2 tygodniowo) a po nich- cos co tygryski lubia najbardziej - sesje egzaminacyjne tylko z... 12 przedmiotow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 10:42 am
Yumehayla Sayokun Yumehayla Sayokun [Shinn] Sayo, znasz numer gg Lethiel ? mowiłem już raz domokun nie sweatdrop crying crying crying A ja znam, a ja znam 4laugh xd xd a bo ty jesteś... a bo ty jesteś... jej kumplem z klasy??? sweatdrop Tylko tyle  Mozesz podac ten numer ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 10:42 am
Sayokun Yumehayla Tylko tyle  sorry koleżanką 3nodding Jasne jasne xd ...zgaduj dalej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 10:44 am
Wodzu Dobra ludu, ja sie ulatniam... Bogu dziekujcie, kompow nie gascie.. pozdro... biggrin domokun zanim znikniesz potwierdz trade w banku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 10:44 am
Yumehayla Sayokun Yumehayla Tylko tyle  sorry koleżanką 3nodding Jasne jasne xd ...zgaduj dalej  po co przecierz zgadłem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 10:47 am
] Przykro mi, ale nie sad ...obiecalem jej ze nikomu nie dam...ale jak to cos waznego to moge przekazac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 10:48 am
Yumehayla ] Przykro mi, ale nie sad ...obiecalem jej ze nikomu nie dam...ale jak to cos waznego to moge przekazac 3nodding To inaczej - powiedz czy ten numer zaczyna sie na 51... ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 10:51 am
[Shinn] Yumehayla ] Przykro mi, ale nie sad ...obiecalem jej ze nikomu nie dam...ale jak to cos waznego to moge przekazac 3nodding To inaczej - powiedz czy ten numer zaczyna sie na 51... ? Tak, zaczyna^^...a w opisie ma tytul idiotycznej kreskowki o 3 zwierzakach...wiecej nie zdradze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 10:52 am
Yumehayla Przykro mi, ale nie sad ...obiecalem jej ze nikomu nie dam...ale jak to cos waznego to moge przekazac 3nodding czemu Lethiel jest taka tajemnicza? Foteczki nie chce wstawic do galerii, gg tez bardzo pilnie strzeze ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 10:53 am
Yumehayla Tak, zaczyna^^...a w opisie ma tytul idiotycznej kreskowki o 3 zwierzakach...wiecej nie zdradze xd Musze wiedziec czy ten numer ktory ja mam to ten sam. Wysle ci ten numer ktory ja mam na PM'a a Ty mi powiesz czy to ten
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 10:54 am
Omega Sun Yumehayla Przykro mi, ale nie sad ...obiecalem jej ze nikomu nie dam...ale jak to cos waznego to moge przekazac 3nodding czemu Lethiel jest taka tajemnicza? Foteczki nie chce wstawic do galerii, gg tez bardzo pilnie strzeze ninja ja mam fotkę xd nawet dwie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 10:54 am
Omega Sun Yumehayla Przykro mi, ale nie sad ...obiecalem jej ze nikomu nie dam...ale jak to cos waznego to moge przekazac 3nodding czemu Lethiel jest taka tajemnicza? Foteczki nie chce wstawic do galerii, gg tez bardzo pilnie strzeze ninja Tajniaczy sie i tyle 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|