|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 8:20 am
Witam wszystkich! Można juz glosowac w Świątynia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 8:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 9:21 am
Hejka wszystkim 4laugh !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 9:28 am
*pojawia się* Avsko patataje!
Kurde musze zrobić zadanie z hostorii...fuj ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 9:31 am
Witam wszyskich.. biggrin
Co ciekawego na forum??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 9:33 am
Witam wszystkich Ave Delein. Zadnie? Ja musze zanalizowac dokument unii Polsko-Litewskiej po wzgledem wiarygodnosci zrodla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 9:34 am
Telandrel Witam wszystkich Ave Delein. Zadnie? Ja musze zanalizowac dokument unii Polsko-Litewskiej po wzgledem wiarygodnosci zrodla Niech zgadne, szkola??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 9:37 am
Telandrel Witam wszystkich Ave Delein. Zadnie? Ja musze zanalizowac dokument unii Polsko-Litewskiej po wzgledem wiarygodnosci zrodla Tak...było bić się czy nie bić? odpowiedz na pytanie porównując powstania narodowowyzwoleńcze...bo się zrzygam ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 9:40 am
Delein Telandrel Witam wszystkich Ave Delein. Zadnie? Ja musze zanalizowac dokument unii Polsko-Litewskiej po wzgledem wiarygodnosci zrodla Tak...było bić się czy nie bić? odpowiedz na pytanie porównując powstania narodowowyzwoleńcze...bo się zrzygam == ja wole sie nie bic.. razz na cholere?? i tak wszytsko sie samo ulozy.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 9:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 9:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 9:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 9:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 9:44 am
Widze wodzu ze triguna ogladasz. Nie szkoła tylko UCZELNIA (2 rok studiow). Witam Omega Cze Yume
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 9:46 am
Delein Telandrel Witam wszystkich Ave Delein. Zadnie? Ja musze zanalizowac dokument unii Polsko-Litewskiej po wzgledem wiarygodnosci zrodla Tak...było bić się czy nie bić? odpowiedz na pytanie porównując powstania narodowowyzwoleńcze...bo się zrzygam == a co powiesz na to??? -_- Odwołując się do literatury i innych tekstów kultury, wyjaśnij pojęcie inspiracji artystycznej. Określ jej funkcje w kulturze, uwzględniając kontekst historyczny i kulturowy prezentowanych epok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|