|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 12:51 pm
Falcone ja probowalem ale nigdy sie nie udalo za to na love hina kilka razy tak wlasnie se slucham fajnej piosenki od Serafina "Devil is a loser" and he's my b***h włącz w play repeat to ci będzie w nieskończoność próbowało aż się dostanie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:12 pm
Konba-wa gomen kudasai ?? blaugh boku wa - BeeWolf
Chyba musze sam sobie dac ostrzeżenie biggrin
[Ostrzegam sie sam]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:31 pm
BeeWolf_san Konba-wa gomen kudasai ?? blaugh boku wa - BeeWolf Chyba musze sam sobie dac ostrzeżenie biggrin [Ostrzegam sie sam] to wina ridika bo byl nekromanta razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:33 pm
dest BeeWolf_san Konba-wa gomen kudasai ?? blaugh boku wa - BeeWolf Chyba musze sam sobie dac ostrzeżenie biggrin [Ostrzegam sie sam] to wina ridika bo byl nekromanta razz Ci a ty jesteś babaa [stara baba] uhhaha ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:34 pm
BeeWolf_san dest BeeWolf_san Konba-wa gomen kudasai ?? blaugh boku wa - BeeWolf Chyba musze sam sobie dac ostrzeżenie biggrin [Ostrzegam sie sam] to wina ridika bo byl nekromanta razz Ci a ty jesteś babaa [stara baba] uhhaha ... o nie nie nie nie ... a ma ktos moze na widly pozyczyc? a moze na gai przeprowadzimy das experiment?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:36 pm
w koncu mam listy surprised (i to az 4 eek )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:37 pm
Omega Sun w koncu mam listy surprised (i to az 4 eek ) ai shiteru hi zawsze sobie poradzisz :* Hugo Wargenson nie nie mam może kto inny ma ! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:37 pm
Omega Sun w koncu mam listy surprised (i to az 4 eek ) heja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:39 pm
BeeWolf_san ai shiteru hi zawsze sobie poradzisz :* heart heart :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:41 pm
czesc Dest 3nodding dawno Cie tu nie widzialam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:43 pm
Omega Sun BeeWolf_san ai shiteru hi zawsze sobie poradzisz :* heart heart :* anata bishojo heart chyba tak to szło :* Hugo zawsze jest tylko nic nie mowi albo sie obija i gra w hugokopter biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:43 pm
Omega Sun czesc Dest 3nodding dawno Cie tu nie widzialam bywam czesto ale zadko pisze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:45 pm
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san ai shiteru hi zawsze sobie poradzisz :* heart heart :* anata bishojo heart chyba tak to szło :* Hugo zawsze jest tylko nic nie mowi albo sie obija i gra w hugokopter biggrin cicho to moj tajny plan podbicia swiata i zostania wladca nekromantow tak jak to zrobil ridik razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:46 pm
Kurcze przez godzine tylko tyle eek witam was ponownie chociaz ciagle z wami bylem tylko sie nie odzywalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:48 pm
Falcone Kurcze przez godzine tylko tyle eek witam was ponownie chociaz ciagle z wami bylem tylko sie nie odzywalem Ty też jak Descik [hugo] grasz w Hugokopter ?? ze sie nie odzywasz ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|