|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 2:05 pm
Ridsu Baliaur Złooooooooo niedobroooooooo
Ło i fsiskiego najfiepsiego z okazji Dnia Klakiera pirate no i swietego Graala na bimber, mniej pchel, smacznych tabletek na odbrobaczenie, polamiania lapek xd
Tak btw. a od kiedy do kurwa jest takie cos jak dzien kota? oO' od zawsze mrgreen To ja jakas niedoinformowana jestem..... jak zawsze mrgreen
Rev tylko na kotacze uwazaj, bo togrozne ptoki co koty jedza xd rofl ttp://3fala.art.pl/projekty.php?id=131
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:03 pm
fo: Prodigy - 10 - [The Fat Of The Land] Fuel My Fire [4:18]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 3:36 pm
wszystkiego najlepszego Beeczuszko 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:47 am
I poraz kolejny sto lat dla Konia xd zycza Ozzwlada i ja Rodzyn heart wink Kochamy Cie :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 12:37 pm
BeeWolf_san racqel Feniks powraca! Poklony dla mistrza popiolow. Dzien kota obaejdziemy dzis zgodnie udajac sie do pijalni piwa hormon, by oddac czesc dziadkowi wiatrowi co mnie znow sprowadzil do pieknego kraju na czas jakis. Ahoj zaloga. p.s. Ol hail Czak Noris ! Witamy generała spowrotem, nie myle sie generał do polszki wraca? "poniekąd" to takie mile slowo. teraz tylko na 2 tyg. na dluzej (jak Chuck Norris pozwoli) w lecie. p.s. Znow mamy wielkie plany podboju warszawy, moze tum razem sie uda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:02 pm
"moze" kolejen fajne slowko znowu narobicie generalicy nadziei i dupa nie przyjedziecie taki maly sabotaz robicie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 1:59 pm
racqel BeeWolf_san racqel Feniks powraca! Poklony dla mistrza popiolow. Dzien kota obaejdziemy dzis zgodnie udajac sie do pijalni piwa hormon, by oddac czesc dziadkowi wiatrowi co mnie znow sprowadzil do pieknego kraju na czas jakis. Ahoj zaloga. p.s. Ol hail Czak Noris ! Witamy generała spowrotem, nie myle sie generał do polszki wraca? "poniekąd" to takie mile slowo. teraz tylko na 2 tyg. na dluzej (jak Chuck Norris pozwoli) w lecie. p.s. Znow mamy wielkie plany podboju warszawy, moze tum razem sie uda. no liczymy na ciebie, moja kumela własnie z londona przyzechałana 3 tygodnie i sie szykuje szaleństwo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 3:02 pm
Twisted_Exile "moze" kolejen fajne slowko znowu narobicie generalicy nadziei i dupa nie przyjedziecie taki maly sabotaz robicie mrgreen To wszyscy w wawie czekacie na nas? I konio tez? p.s. Chuck Norris pyta sie kim jest Konio.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:02 pm
racqel Twisted_Exile "moze" kolejen fajne slowko znowu narobicie generalicy nadziei i dupa nie przyjedziecie taki maly sabotaz robicie mrgreen To wszyscy w wawie czekacie na nas? I konio tez? p.s. Chuck Norris pyta sie kim jest Konio. czyzby general nie wiedzial kto jest z warszawy ?cala generalica(plus pare mniej znaczacych osob jak) ja z wyjatkiem Ciebie i kocura :] a i Konio jakby sie przyjrzec jego sygnaturce to mozna zauwazyc napis :Bee Wolf :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 3:10 am
Twisted_Exile racqel Twisted_Exile "moze" kolejen fajne slowko znowu narobicie generalicy nadziei i dupa nie przyjedziecie taki maly sabotaz robicie mrgreen To wszyscy w wawie czekacie na nas? I konio tez? p.s. Chuck Norris pyta sie kim jest Konio. czyzby general nie wiedzial kto jest z warszawy ?cala generalica(plus pare mniej znaczacych osob jak) ja z wyjatkiem Ciebie i kocura :] a i Konio jakby sie przyjrzec jego sygnaturce to mozna zauwazyc napis :Bee Wolf :]
bo my to jestesmy my....w piatek jestesmy w wawie juz postanowione ! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 3:27 am
revcat bo my to jestesmy my....w piatek jestesmy w wawie juz postanowione ! mrgreen zajebiście... to może jakaś ustawka? twisted tyle że musicie dotrwać do niedzieli, bo przeca Ozzy na wyjeździe to trzeba go zagarnąć... właśnie, widziałeś ty, Revciu, mojego krewniaka lub będziesz widział przed piątkiem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 7:14 am
spoznione bo spoznione ale zawsze ... Wszystkiego najlepszego dla naszego Marszalka i niech jego miecz zawsze ostry bedzie... [jak na dobrego samuraja przystalo]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 8:33 am
Kiray spoznione bo spoznione ale zawsze ... Wszystkiego najlepszego dla naszego Marszalka i niech jego miecz zawsze ostry bedzie... [jak na dobrego samuraja przystalo] niech bedzie ostry i niech zawsze przyciaga piekne kobiety c by go podziwiac chciały smile mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:34 am
revcat Twisted_Exile racqel Twisted_Exile "moze" kolejen fajne slowko znowu narobicie generalicy nadziei i dupa nie przyjedziecie taki maly sabotaz robicie mrgreen To wszyscy w wawie czekacie na nas? I konio tez? p.s. Chuck Norris pyta sie kim jest Konio. czyzby general nie wiedzial kto jest z warszawy ?cala generalica(plus pare mniej znaczacych osob jak) ja z wyjatkiem Ciebie i kocura :] a i Konio jakby sie przyjrzec jego sygnaturce to mozna zauwazyc napis :Bee Wolf :] bo my to jestesmy my....w piatek jestesmy w wawie juz postanowione ! mrgreen mrgreen czeka was maraton po warszawskich monopolowych chyba mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:37 am
Kukus revcat bo my to jestesmy my....w piatek jestesmy w wawie juz postanowione ! mrgreen zajebiście... to może jakaś ustawka? twisted tyle że musicie dotrwać do niedzieli, bo przeca Ozzy na wyjeździe to trzeba go zagarnąć... właśnie, widziałeś ty, Revciu, mojego krewniaka lub będziesz widział przed piątkiem?
niestety nie zobaczymy sie z Ozzem ale wlasnie przed chwila rozmawialem z nim telefonicznie i powiedzial ze na sobote trza sie ustawic bo on juz wraca w sobote...no mrgreen czyli drogi kukusiku zasadniczo i mozna dzialac w sobotnie popoludnie mrgreen
Marszalku wszystkiego naj naj najlepszego i obys nigdy nie mial kaca.... mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|