|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:20 pm
Pisarz Delein Pisarz durna gaia nie wysyła mi postów== najwyzszy *przytula* be Gaia, be... Napijesz się czegoś? heart chetnie, czegokolwiek heart *wyciąga z torby winko* To może być? *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:21 pm
Sei chan Ozzwald Sei chan Wpadłam na chwilke zobaczyć co się dzieje. *prubując trzymać się pionu podchodzi i przytula* myślałem że już nie przyjdziesz...  A miałam taką nadzieję, że się nie upijesz. *wisząc na barze* walgiem go, fałkiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Wpadłam na chwilke zobaczyć co się dzieje. witaj Sei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
niestety musze was opuścić
brat wywala mnie z kompa
ale
I WILL BE BACK
'pod jego stopami pojawiają się dziwne świecące znaki po czym znika'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan Wpadłam na chwilke zobaczyć co się dzieje. *prubując trzymać się pionu podchodzi i przytula* myślałem że już nie przyjdziesz...  A miałam taką nadzieję, że się nie upijesz. jestem tylko człowiekiem do tego mam nature sarmaty... sweatdrop No to cię na teraz się soczku napijesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:23 pm
Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan Wpadłam na chwilke zobaczyć co się dzieje. *prubując trzymać się pionu podchodzi i przytula* myślałem że już nie przyjdziesz...  A miałam taką nadzieję, że się nie upijesz. jestem tylko człowiekiem do tego mam nature sarmaty... sweatdrop No to cię na teraz się soczku napijesz. eek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:23 pm
BeeWolf Sei chan Wpadłam na chwilke zobaczyć co się dzieje. Witaj Sei * podaje ..szklaneczke czerwonego napoju* ..baw sie dobrze .... Szuka ... szuka szuka ... halo ... kto sie ze mną napije?? ... nastepnie dopada Omege  Zatanczysz ...  pewnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:24 pm
Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan Wpadłam na chwilke zobaczyć co się dzieje. *prubując trzymać się pionu podchodzi i przytula* myślałem że już nie przyjdziesz...  A miałam taką nadzieję, że się nie upijesz. jestem tylko człowiekiem do tego mam nature sarmaty... sweatdrop żadnego sarmatyzmu... nu nu nu... to zniszczyło już trzykrotnie nasz kraj... bądź patriotą... myśl globalnie... ksenofobia nam nie pomoże... musimy pokazać co potrafi Polska, a nie tylko gadać o naszych zaletach, nadając sobie tytuły i chlając
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:24 pm
Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan Wpadłam na chwilke zobaczyć co się dzieje. *prubując trzymać się pionu podchodzi i przytula* myślałem że już nie przyjdziesz...  A miałam taką nadzieję, że się nie upijesz. jestem tylko człowiekiem do tego mam nature sarmaty... sweatdrop No to cię na teraz się soczku napijesz. eek sweatdrop A co myślałeś że ci jakiegos drinka zaserwuję??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:25 pm
Delein Pisarz Delein Pisarz durna gaia nie wysyła mi postów== najwyzszy *przytula* be Gaia, be... Napijesz się czegoś? heart chetnie, czegokolwiek heart *wyciąga z torby winko* To może być? *^^* oczywiscie słoneczko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:27 pm
Sei chan A co myślałeś że ci jakiegos drinka zaserwuję?? szczerze mówiąc myślałem o kolejnym kielichu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:27 pm
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz durna gaia nie wysyła mi postów== najwyzszy *przytula* be Gaia, be... Napijesz się czegoś? heart chetnie, czegokolwiek heart *wyciąga z torby winko* To może być? *^^* oczywiscie słoneczko ^^*nalewa winko do kieliszków* Na zdrowie! (czyt. mam zamiar szybko się upić XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:29 pm
Ozzwald Sei chan A co myślałeś że ci jakiegos drinka zaserwuję?? szczerze mówiąc myślałem o kolejnym kielichu Ja jeszcze będę 10 minut, więc mógłbyś przez ten czas nie pić alkocholu, prosze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:30 pm
Sei chan Ozzwald Sei chan A co myślałeś że ci jakiegos drinka zaserwuję?? szczerze mówiąc myślałem o kolejnym kielichu Ja jeszcze będę 10 minut, więc mógłbyś przez ten czas nie pić alkocholu, prosze. Dziewczyno, chcesz go zabić? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:32 pm
Sei chan Ozzwald Sei chan A co myślałeś że ci jakiegos drinka zaserwuję?? szczerze mówiąc myślałem o kolejnym kielichu Ja jeszcze będę 10 minut, więc mógłbyś przez ten czas nie pić alkocholu, prosze. dla ciebie wszystko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|