|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2013 9:10 am
Ma, azaz vasárnap végre itthon vagyok és (egyelőre...) nem hívtak sehová se partizni. Csütörtök óta nem voltam szinte itthon... És a szombat este olyan jól sikerült, hogy még mindig van bennem némi alkoholszármazék. Nem vagyok teljesen tiszta.
Hallgassatok Hobót!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2013 12:17 pm
Az aktivitás sosem látott magasságokba tört, egyenesen az ég felé.
Macska vagyok, de most patkányként fogok viselkedni és elhagyom a süllyedő hajót, lelépek, vitorlát bontok...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2013 1:22 pm
Malreni Az aktivitás sosem látott magasságokba tört, egyenesen az ég felé. Macska vagyok, de most patkányként fogok viselkedni és elhagyom a süllyedő hajót, lelépek, vitorlát bontok... írtam pedig... Én meg akkor jelentgethetek olyan gyakran, mint egy csillaghajó kapitánya. Tegnap vagy tegnapelőtt írtam utoljára és ma vagy holnap posztolok megint (ATA fordítás)... Azért remélem még lesz, aki meglátogatja majd a "roncsot"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2013 2:18 pm
Obi Aoi Malreni Az aktivitás sosem látott magasságokba tört, egyenesen az ég felé. Macska vagyok, de most patkányként fogok viselkedni és elhagyom a süllyedő hajót, lelépek, vitorlát bontok... írtam pedig... Én meg akkor jelentgethetek olyan gyakran, mint egy csillaghajó kapitánya. Tegnap vagy tegnapelőtt írtam utoljára és ma vagy holnap posztolok megint (ATA fordítás)... Azért remélem még lesz, aki meglátogatja majd a "roncsot"... Csak képletesen értettem a fent írtakat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2013 12:05 am
Malreni Obi Aoi Malreni Az aktivitás sosem látott magasságokba tört, egyenesen az ég felé. Macska vagyok, de most patkányként fogok viselkedni és elhagyom a süllyedő hajót, lelépek, vitorlát bontok... írtam pedig... Én meg akkor jelentgethetek olyan gyakran, mint egy csillaghajó kapitánya. Tegnap vagy tegnapelőtt írtam utoljára és ma vagy holnap posztolok megint (ATA fordítás)... Azért remélem még lesz, aki meglátogatja majd a "roncsot"... Csak képletesen értettem a fent írtakat. Rendben. 3nodding (Este gyakran komolyabban veszem a dolgokat, elnézést sweatdrop ) De megértem az utalást.... rolleyes No akkor ATA infógyűjtés.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 29, 2013 12:14 pm
Ma kiderült, hogy sikerült a szóbeli angol nyelvvizsgám is *-* úgy örülök biggrin Mostmár elkezdhetek munkát keresni 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 29, 2013 1:03 pm
Yuki Naoto Ma kiderült, hogy sikerült a szóbeli angol nyelvvizsgám is *-* úgy örülök biggrin Mostmár elkezdhetek munkát keresni 3nodding Gratulálok!! 4laugh (Én előző hét csütörtökén mentem középfokú üzleti angolból szóbelire de picit megszivattak, 1 hónap múlva lesznek eredmények...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 29, 2013 1:48 pm
Hime_Yura Gratulálok!! 4laugh (Én előző hét csütörtökén mentem középfokú üzleti angolból szóbelire de picit megszivattak, 1 hónap múlva lesznek eredmények...) Köszönöm Yura-chan! 4laugh Remélem Neked is sikerülni fog! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 29, 2013 4:56 pm
Yuki Naoto Ma kiderült, hogy sikerült a szóbeli angol nyelvvizsgám is *-* úgy örülök biggrin Mostmár elkezdhetek munkát keresni 3nodding Hatalmas gratula! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 29, 2013 8:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 18, 2013 11:21 am
Ma ingyen mehettem uszodába, így fű alatt biggrin nem tudom miért biggrin de nagyon örültem neki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 30, 2013 2:03 am
Perfect Attendance. Végre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 30, 2013 3:03 am
Hime_Yura Perfect Attendance. Végre. Gratulálok! Nekem 68 van meg a 90-ből, és úgy néz ki, szombaton nem biztos, hogy fel tudok lépni crying azt hiszem, majd telefonos segítséget kell kérnem anyukától xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 30, 2013 11:05 am
Yuki Naoto Hime_Yura Perfect Attendance. Végre. Gratulálok! Nekem 68 van meg a 90-ből, és úgy néz ki, szombaton nem biztos, hogy fel tudok lépni crying azt hiszem, majd telefonos segítséget kell kérnem anyukától xd nekem 79/90... már nincs sok hátra! cat_burning_eyes csak el ne felejtsek jönni a hétvégén és elején mert odaleszünk anyósnézőbe. De addig is jó mert a hónapban csak holnap kell menni dolgozni. (Tudom, hogy utolsó nap lesz)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 30, 2013 11:29 am
Az Timmy Yuki Naoto Nekem 68 van meg a 90-ből nekem 79/90... már nincs sok hátra! cat_burning_eyes Kitartás csajok! cat_whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|