Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Rich Mob
Rich Mob - Kaisetsu! Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 46 47 48 49 50 51 ... 57 58 59 60 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Jan 22, 2009 9:50 am

User Image
Davide
-Rachel kitörése, azt hiszem mindenkire nagy hatással volt. Amennyire tisztán láttunk akkor, amit mondott, eléggé hihetőnek tűnt.
-Anne volt Harold első felesége, elég jó viszonyt ápoltam vele. Sokszor kisegítettük egymást, mind üzleti, mind magánéleti fronton.
-Rachel és bátyja Geoff, az üzletfeleim, de ez nem tiltja azt, hogy másfajta kapcsolatokat is kösszünk. Rachel és Geoff a baráti köröm része.
-Ki ölte meg Harold-ot? Ha keresnénk, mindenkinek lenne indítéka. Talán, Wilfred az egyetlen, akinek sosem fordulhatott meg a fejében az, hogy megölje. De rajta kívül... bárki más.
-Elég sok időt töltöttem itt. Itt nőttem fel, azaz, míg el nem kerültem a dürem-i egyetemre, addig. Sokat tudok a házról.
-Mint már mondtam, Rachel és Geoff a baráti köröm részei.
-Az első éjszakát a szobámban töltöttem, mint mindenki más. egyedül voltam. Ha így jobban tetszik, nincs alibim.
-A rangsor a következő: Felülről lefelé, mindg vérszerint a férfiak örökölnek, legközelebb Harold-hoz, ha nincs férfi, jönnek a nők. Sorban: Shawn, én, utánunk következik Laura. Ha, nincs vérszerinti további leszármazott, akkor örökölnek az üzleti rangsor szerint a társak. Vagyis Geoff.
PostPosted: Thu Jan 22, 2009 10:45 am

Tehát ismered a rejtett szobákat az épületben!
Megan-t mennyire ismered? Kedvelted őt? Szerinted is aranyos teremtés?
Helennel voltak vitáitok?
Nem sokkal 8:23 után, mikor Rachel otthagyott titeket és szétoszlottatok Geoffal, hová mentél?
Tudsz valamit Rachel hatalom átvételi terveiről?
A cég ügyei jól mennek? Nincsenek anyagi gondok?

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Jan 22, 2009 10:52 am

User Image
Davide
-Ha lennének, ismerném őket. Gondolom. Ilyen titkos, rejtett szobák nincsenek, egyedül a zeneszobában van egy-két zegzug, de azok is csak inkább takartak, mint rejtettek.
-Megan egy ügyes teremtés, nincs vele probléma, ami a munkát illeti. Nem ismerem őt, csak azután jóval került a házhoz, hogy én elköltöztem.
-Helen-nel kinek nem volt vitája? Az a nő egy kiálhatatlan perszóna volt!
-Nem mentem sehová, csak mászkálgattam az épületben. Próbáltam lehűteni a fejem. Végül, a szoámba mentem és kicsit ledőltem. Nem sokkal azután jelent meg Wilfred, akkor közölte a gyilkosságokat.
-Az üzleti terveink nem publikusak.
-A céggel semmi baj nincs, a csúcson vagyunk, mint mindig.
PostPosted: Thu Jan 22, 2009 11:05 am

Rachel állapotáról tudsz? Ha igen, hogyan fogadtad a dolgot?
Van barátnőd/feleséged/gyereked?
Mennyire érdekel a cég? Munkamániás vagy vagy jobban szeretsz élni?

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Thu Jan 22, 2009 12:10 pm

Davide, mond csak. Mennyire szereted Haroldot? Mint testvér és mint ember egyaránt. Mesélnél pár szót szüleitekről is kérlek?
PostPosted: Thu Jan 22, 2009 1:05 pm

User Image
Davide
-Rachel milyen állapotáról tudok? Nem értem.
-A magánéletem, azt hiszem, végképp nem tartozik ide.
-Érdekel a cég, de van életem is. Azt hiszem, sikerült a kellemes egyensúlyt megtalálnom a kettő között.
-Harold-ot mennyire szeretem? Azt hiszem, kijelenthetem, hogy kifejezetten utáltam.
-A szüleink? Csak féltestvérek vagyunk!!! Az kelle még, hogy egy anyától is származzunk, elég nekem az apai hagyaték.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Thu Jan 22, 2009 1:18 pm

Pontosan miért utálod Haroldot annyira? Nem lenne egyszerűbb otthagynod a céget neki egy összegért? Soha nem kéne találkoznod vele. Persze ez a gond már megoldódott. sweatdrop Lehet, hogy a féltestvéred elszerette életed nagy szerelmét? Nem lepne meg a dolog az elhunyt jellemét ismerve. Ezért utálod őt?
PostPosted: Fri Jan 23, 2009 7:13 am

User Image
Davide
Azért utálom őt, mert egy gonosz szörnyeteg volt, aki abból szerzett magának örömet, hogy keresztbetett nekem, ott haol csak tudott. El akart űzni a háztól, az üzleteimet is elrontotta, a magánéletemet is többször rombadöntötte! Elég? Vagy mondjam még?

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Fri Jan 23, 2009 8:36 am

Mennyire ismered Geoffot? Képesnek tartod arra, hogy öljön?
Félted az életedet? Mint láthattuk a gyilkos nem állt meg Harold megölésénél.
PostPosted: Fri Jan 23, 2009 1:42 pm

User Image
Davide
Ez az egész túl bizarr! Nem hinném, illetve, biztos vagyok abban, hogy Geoff nem lenne képes ölni. Persze, hogy félek. Minden az én nyakamba szakadt. Se előttem, se mögöttem nincsenek a ranglétrán. Geoff, nem lenne képes megölni engem, ergo, szerintem más van a háttérben.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sat Jan 24, 2009 2:45 pm

Nekem már csak 2 kérdésem lenne... David, te lefeküdtél Rachel-el?
Amásik kérdésem meg szerinted ki lehet az aki képes lett volna meg ölni Haroldot? Ne csak azt mond hogy mindenki, hanem azt hogy ki az aki meg is tette volna.
PostPosted: Sun Jan 25, 2009 3:29 am

User Image
Davide
-A magánügyeim, még mindig nem tartoznak a tárgyhoz!
-Helen-ből, mindenki, így én is kinéztem volna azt, hogy képes megölni Harold-ot. De ő meghalt, így ezt tárgytalan. Mint, már mondtam sokszor, indítéka mindenkinek lett volna, de másról el sem tudnám képzelni, hogy meg is tette volna...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sun Jan 25, 2009 10:29 am

sgergely
Hát akor kizárásos alapon Davide ölte meg Helent. Bár nem is tudom.. Ha tényleg őlene a gyilkos próbálná ráterelni valaki másra a gyanut.

Válaszolt a kérdésemre. Én azt kérdeztem hogy szerinte ki ölte meg Haroldot nem pedig Helent....
PostPosted: Mon Jan 26, 2009 5:12 am

El vagyok akadva. Aki akar kérdezni igyekezzen! sweatdrop

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
Reply
Rich Mob

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 46 47 48 49 50 51 ... 57 58 59 60 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games