Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Alucard vs SonGoku - czyli WSZELAKIE ROZMOWY O M&amp;A ^^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 46 47 48 49 50 51 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Iwa__4grozna

PostPosted: Wed Apr 12, 2006 3:00 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Apr 13, 2006 8:27 am

RUFUS.ABBYSINIAN

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Thu Apr 13, 2006 12:34 pm

PostPosted: Thu Apr 13, 2006 12:49 pm

Vykk

Vykk

PostPosted: Thu Apr 13, 2006 3:32 pm

Obejrzalem sobie pierwszego .HackRoots to pierwszy .hack jakiego ogladam ale czytalem wydane u nas 3 tomiki dawna choc czegos mi w nich brakowalo szczezrz mowiac...ale seria zapowiada sie ciekawie chociaz od razu widac ze ekipa bedize sie znowu skladac z chlopaka z tatuazami dziewczy z rozowumi wlosami i jakiejs maniaczki..do tej posry mialem wrazenie ze The World to swiat fantasy ale w 1epku widzialem elektrownie itp czyzbym o czym nie wiedzial albo ta wersja the world byla polaczeniem takze z jakims post fantasy albo nawet cyberpunkiem ninja

Rownie zapowiada sie anime Kiba chciaz w 1epku polecialo mi troche tsubasa i przez moment Xemto jednak trzyma fason wink a w 2 epku zdawalo mi sie ze mam mini de ja vu z FMA ale i tak nie trace wiary w nie wink

po obejrzeniu traileru mam ochote dorwac tokko nawet w rawie byle by predzej miec a i black lagoon mialbym ochote obejrzec wink co do anrruto skonczy;lem ogladac na 78epku a teraz juz jest ponad 178 razz P
i na koniec....poszukuje Soundtracka z GantZa XD domokun rofl wiem wiem ale serio dostalem zajoba na punkcie tego anime i zamierzam dorwac sie do OSTa takze ale nigdzie go nie moge dostac wiec jesli ktos ma namiar albo cos to prosze o kontakt
PostPosted: Sun Apr 16, 2006 4:25 am

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Vykk

PostPosted: Mon Apr 17, 2006 3:23 pm

z nowych pozycji anime zauwazylem ze scena nowosci zapowiada sie conajmniej ciekawie
Jikogu shoujo wychodzace od jakiegos czasu wciaga i rozwija sie zaciekawiajac za kazdym razem
a z najnowszych nowosci to Kiba naprawde mi przypasowalo
natomiast Black Lagoon zapowiada sie jak CB naszych czasow i po pierwszym odcinku moge powiedziec ze fabula rozwija sie ciekawie, kreska dobra a nawet bardziej niz dobra,opening i theme z promo naprawde wpadaja w ucho i to sie ceni...dzisiaj sciagnalem 2 odcinke po sciagnieciu okazalo sie ze RAW ==
PostPosted: Tue Apr 18, 2006 11:23 pm

.hack roots... ciekawe... a nie zaszkodzi przetestowac cool chociaz mania hackowa umarla troche we mnie w momencie gdy stwierdzilam ze i tak nie zrozumiem tej serii jesli nie zagram w gry... whee

Raticiel

Vykk

PostPosted: Wed Apr 19, 2006 6:29 am

Raticiel
.hack roots... ciekawe... a nie zaszkodzi przetestowac cool chociaz mania hackowa umarla troche we mnie w momencie gdy stwierdzilam ze i tak nie zrozumiem tej serii jesli nie zagram w gry... whee
czytalem wczesniej .hackdusk ale czegos mi brakowalo i tutaj mam podobne odczucie chociaz mam nadzieje ze to sie zmieni 3nodding
PostPosted: Wed Apr 19, 2006 11:30 pm

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Raticiel

PostPosted: Thu Apr 20, 2006 8:07 am

Vykk
Raticiel
czytalem wczesniej .hackdusk ale czegos mi brakowalo i tutaj mam podobne odczucie chociaz mam nadzieje ze to sie zmieni 3nodding
najlepszy jest staruszek hack//sign 4laugh heart
PostPosted: Thu Apr 20, 2006 9:37 am

Raticiel
Vykk
Raticiel
najlepszy jest staruszek hack//sign 4laugh heart
nie widzialem crying ...rati pozycz XD....
BTW ktos zamierza jechac na PIERNICONa w tym roku...bo moze mnie tam przywieje mrgreen

Vykk

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Fri Apr 21, 2006 6:11 am

Pojawil sie trzeci tom DNAngel 3nodding
PostPosted: Fri Apr 21, 2006 11:39 am

BeeWolf_san

Vykk

PostPosted: Fri Apr 21, 2006 2:25 pm

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 46 47 48 49 50 51 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games