|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 3:00 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 8:27 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 12:34 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 12:49 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:32 pm
Obejrzalem sobie pierwszego .HackRoots to pierwszy .hack jakiego ogladam ale czytalem wydane u nas 3 tomiki dawna choc czegos mi w nich brakowalo szczezrz mowiac...ale seria zapowiada sie ciekawie chociaz od razu widac ze ekipa bedize sie znowu skladac z chlopaka z tatuazami dziewczy z rozowumi wlosami i jakiejs maniaczki..do tej posry mialem wrazenie ze The World to swiat fantasy ale w 1epku widzialem elektrownie itp czyzbym o czym nie wiedzial albo ta wersja the world byla polaczeniem takze z jakims post fantasy albo nawet cyberpunkiem ninja
Rownie zapowiada sie anime Kiba chciaz w 1epku polecialo mi troche tsubasa i przez moment Xemto jednak trzyma fason wink a w 2 epku zdawalo mi sie ze mam mini de ja vu z FMA ale i tak nie trace wiary w nie wink
po obejrzeniu traileru mam ochote dorwac tokko nawet w rawie byle by predzej miec a i black lagoon mialbym ochote obejrzec wink co do anrruto skonczy;lem ogladac na 78epku a teraz juz jest ponad 178 razz P i na koniec....poszukuje Soundtracka z GantZa XD domokun rofl wiem wiem ale serio dostalem zajoba na punkcie tego anime i zamierzam dorwac sie do OSTa takze ale nigdzie go nie moge dostac wiec jesli ktos ma namiar albo cos to prosze o kontakt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 16, 2006 4:25 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:23 pm
z nowych pozycji anime zauwazylem ze scena nowosci zapowiada sie conajmniej ciekawie Jikogu shoujo wychodzace od jakiegos czasu wciaga i rozwija sie zaciekawiajac za kazdym razem a z najnowszych nowosci to Kiba naprawde mi przypasowalo natomiast Black Lagoon zapowiada sie jak CB naszych czasow i po pierwszym odcinku moge powiedziec ze fabula rozwija sie ciekawie, kreska dobra a nawet bardziej niz dobra,opening i theme z promo naprawde wpadaja w ucho i to sie ceni...dzisiaj sciagnalem 2 odcinke po sciagnieciu okazalo sie ze RAW ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 11:23 pm
.hack roots... ciekawe... a nie zaszkodzi przetestowac cool chociaz mania hackowa umarla troche we mnie w momencie gdy stwierdzilam ze i tak nie zrozumiem tej serii jesli nie zagram w gry... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 6:29 am
Raticiel .hack roots... ciekawe... a nie zaszkodzi przetestowac cool chociaz mania hackowa umarla troche we mnie w momencie gdy stwierdzilam ze i tak nie zrozumiem tej serii jesli nie zagram w gry... whee czytalem wczesniej .hackdusk ale czegos mi brakowalo i tutaj mam podobne odczucie chociaz mam nadzieje ze to sie zmieni 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 11:30 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 8:07 am
Vykk Raticiel .hack roots... ciekawe... a nie zaszkodzi przetestowac cool chociaz mania hackowa umarla troche we mnie w momencie gdy stwierdzilam ze i tak nie zrozumiem tej serii jesli nie zagram w gry... whee czytalem wczesniej .hackdusk ale czegos mi brakowalo i tutaj mam podobne odczucie chociaz mam nadzieje ze to sie zmieni 3nodding najlepszy jest staruszek hack//sign 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 9:37 am
Raticiel Vykk Raticiel .hack roots... ciekawe... a nie zaszkodzi przetestowac cool chociaz mania hackowa umarla troche we mnie w momencie gdy stwierdzilam ze i tak nie zrozumiem tej serii jesli nie zagram w gry... whee czytalem wczesniej .hackdusk ale czegos mi brakowalo i tutaj mam podobne odczucie chociaz mam nadzieje ze to sie zmieni 3nodding najlepszy jest staruszek hack//sign 4laugh heart nie widzialem crying ...rati pozycz XD.... BTW ktos zamierza jechac na PIERNICONa w tym roku...bo moze mnie tam przywieje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|