|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:15 am
hm..... ja TEZ KCEEE!!!
jak myślicie ile dostane za te brzydactwo???zaraz wam zademonstruje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:15 am
*wychodzi z pokoju* Witam was
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:16 am
Ale mam farta wczoraj złapałam skrzyneczke, a dzisiaj rózową paczuszke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:16 am
Ntsumi_Aya Katka1989 Ntsumi_Aya Sei chan Ntsumi_Aya Sei chan *wychodzi ze swojego pokoju*Dzień dobry wszystkim. a tak wogule...my się za dobrze nie znamy*podaje łapke*Aya jestem biggrin Sei chan, miło mi cię poznać. mnie też biggrin biggrin biggrin a i czy pod moją postacią jest napisane...."bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla ......"?? jest ^^" aaaa musze to zmienić...nie może być "lba" xd xd p.ssssss. SIEMA ALL biggrin witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:17 am
[Shinn] *wychodzi z pokoju* Witam was hejka shinn biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:17 am
[Shinn] *wychodzi z pokoju* Witam was hejko 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:18 am
[Shinn] *wychodzi z pokoju* Witam was cześc :przytulas:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:19 am
[Shinn] *wychodzi z pokoju* Witam was :patrzy na niego O_o: lol.. byleś na solarium ? :przytulas: 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:19 am
Sei chan Ale mam farta wczoraj złapałam skrzyneczke, a dzisiaj rózową paczuszke. ja miałam wczoraj różowąpaczuszke....no i mam to brzydactwo /.....FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ jak myślicie ile za to dostane??? ke???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:21 am
Sei chan Ale mam farta wczoraj złapałam skrzyneczke, a dzisiaj rózową paczuszke. ale masz farta ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:22 am
Ntsumi_Aya Sei chan Ale mam farta wczoraj złapałam skrzyneczke, a dzisiaj rózową paczuszke. ja miałam wczoraj różowąpaczuszke....no i mam to brzydactwo /.....FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ jak myślicie ile za to dostane??? ke??? Jakie brzydactwo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:24 am
Sei chan Ntsumi_Aya Sei chan Ale mam farta wczoraj złapałam skrzyneczke, a dzisiaj rózową paczuszke. ja miałam wczoraj różowąpaczuszke....no i mam to brzydactwo /.....FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ jak myślicie ile za to dostane??? ke??? Jakie brzydactwo? nie widzisz tych paskudnych uszu???FUUUUUUUUUUUUJ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:24 am
Lethiel [Shinn] *wychodzi z pokoju* Witam was :patrzy na niego O_o: lol.. byleś na solarium ? :przytulas: 4laugh Można tak powiedzieć blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:25 am
Ntsumi_Aya Sei chan Ntsumi_Aya Sei chan Ale mam farta wczoraj złapałam skrzyneczke, a dzisiaj rózową paczuszke. ja miałam wczoraj różowąpaczuszke....no i mam to brzydactwo /.....FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ jak myślicie ile za to dostane??? ke??? Jakie brzydactwo? nie widzisz tych paskudnych uszu???FUUUUUUUUUUUUJ A to. To po co je zakładałaś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|