|
|
|
|
Posted: Mon Oct 06, 2008 1:58 am
miałam grać w ich klipie jakiś czas temu, ale jak rozplotłam warkoczyki, to się przedawniło rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 06, 2008 8:57 am
Wow, Zebra ty to się wszędzie wkręcasz xd
To ja się chwalę, że w piątek nie jadę do szkoły bo mam rejestracją do wojska jako przedpoborowy twisted pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 06, 2008 9:26 am
a tam wkręcam. samo z siebie wychodzi.
... choć w sumie nie wyszło rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 06, 2008 10:19 am
ZebraDeath a tam wkręcam. samo z siebie wychodzi. ... choć w sumie nie wyszło rolleyes Trzeba było sobie znowu zapleść te warkoczyki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 07, 2008 8:39 am
jestem złą kobietą. bardzo złą. zrobiłam dzisiaj straszną rzecz.
byłam na zakupach. pod centrum handlowym (koło domu mojego) widziałam jak parkuje Toyota Hilux. Wysiadają z niej mój wujek i ciotka - te dwie mendy, które mnie w obrzydliwy sposób wylały z pracy, mimo że to bliska rodzina. . . .
akurat kupiłam superglue, bo poprzedni cały mi wyciekł kiedy kleiłam kokardę do koronki na lalce. zła myśl zaświtała mi w głowie.
zanim rozważyłam wszystkie za i przeciw, podeszłam do opuszczonego samochodu, odgięłam wycieraczkę, wylałam na nią tyle kleju ile się dało i mocno docisnęłam do szyby.
spierniczałam potem do domu jakby mnie goniło stado szatanów... ale czuję się teraz z tym dziwnie dobrze, chociaż boję się, chyba nieco irracjonalnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 07, 2008 9:38 am
A nie było tam nigdzie żadnych kamer przemysłowych? eek
Masz teraz syndrom mordercy chyba xd Coś takiego jak Raskolnikow "Ze zbrodni i kary" pirate
Aaaach.... przypominają się dawne czasy... aż łezka się w oku kręci .. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 07, 2008 10:14 am
no... czuję się winna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 07, 2008 10:20 am
takie złowrogie to nieco rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 08, 2008 12:04 pm
A jutro mija 700 dni od kiedy jestem na Gai cheese_whine dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 08, 2008 1:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 08, 2008 2:12 pm
ZebraDeath no... czuję się winna sweatdrop i słusznie. xp Mimo wszystko niefajne to było.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 08, 2008 2:14 pm
ichabot A jutro mija 700 dni od kiedy jestem na Gai cheese_whine dramallama ło, a ja jak patrzyłam, to dwa dni temu miałam też okrągłą rocznicę: 1200 dni! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 08, 2008 2:20 pm
No to kolejna okazja do wypicia lampki oranżady cheese_whine xd Gratulacje! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 08, 2008 2:24 pm
ichabot No to kolejna okazja do wypicia lampki oranżady cheese_whine xd Gratulacje! mrgreen i Tobie też!Myślisz, że to zrobi dobre wrażenie, jak się zamieści w CV? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 08, 2008 2:26 pm
Daedhel ichabot No to kolejna okazja do wypicia lampki oranżady cheese_whine xd Gratulacje! mrgreen i Tobie też!Myślisz, że to zrobi dobre wrażenie, jak się zamieści w CV? xd ahahahahaha! xd Myślę, że wtedy to będzie miało kluczowe znaczenie. Właściwie to wystarczy wpisać tylko staż na Gai i jeżeli jest wystarczająco długi to masz pracę jak w banku (to nie oznacza, że koniecznie gdzieś w biurze) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|