Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 17, 2009 7:11 am
héé a maciológus én vagyok xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 17, 2009 9:47 am
Legalább már tudom, miért ilyen kicsi a kertem.....a végtelen joghurt-mezőknek kellett a terep......Bár kósza medvék néha besunnyognak a málnás joghurtosba nassolni, de szalma medveijesztő helyett hangszórókat helyeztek el, melyből szeretett társunk medvékről szóló fejtegetése megy egész nap...... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 17, 2009 10:09 am
napsugar héé a maciológus én vagyok xd Nem inkább mackológus? Egyébként meg miért ne lehetne 2 mackológus??? Adminbol is 2 van. Sőt mostmár macibol is 2 van. Egyébként találtam mégegy nyomós indokot arra hogy mért kocka a maci. A medve sajtot kocka sajtnak is szokás nevezni. (legalábbis én szoktam) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 17, 2009 1:58 pm
sgergely napsugar héé a maciológus én vagyok xd Nem inkább mackológus? Egyébként meg miért ne lehetne 2 mackológus??? Adminbol is 2 van. Sőt mostmár macibol is 2 van. Egyébként találtam mégegy nyomós indokot arra hogy mért kocka a maci. A medve sajtot kocka sajtnak is szokás nevezni. (legalábbis én szoktam) 3nodding Hol van 2 Maci itt???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 18, 2009 6:20 am
sgergely napsugar héé a maciológus én vagyok xd Nem inkább mackológus? Egyébként meg miért ne lehetne 2 mackológus??? Adminbol is 2 van. Sőt mostmár macibol is 2 van. Egyébként találtam mégegy nyomós indokot arra hogy mért kocka a maci. A medve sajtot kocka sajtnak is szokás nevezni. (legalábbis én szoktam) 3nodding xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 18, 2009 7:44 am
Medvelaszlo sgergely napsugar héé a maciológus én vagyok xd Nem inkább mackológus? Egyébként meg miért ne lehetne 2 mackológus??? Adminbol is 2 van. Sőt mostmár macibol is 2 van. Egyébként találtam mégegy nyomós indokot arra hogy mért kocka a maci. A medve sajtot kocka sajtnak is szokás nevezni. (legalábbis én szoktam) 3nodding Hol van 2 Maci itt??? Te és Medvebocs. Ez 2 ha jol számolom. Bár matekbol soha nem voltam jó. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 18, 2009 8:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 18, 2009 8:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 18, 2009 10:51 am
sgergely Medvelaszlo sgergely napsugar héé a maciológus én vagyok xd Nem inkább mackológus? Egyébként meg miért ne lehetne 2 mackológus??? Adminbol is 2 van. Sőt mostmár macibol is 2 van. Egyébként találtam mégegy nyomós indokot arra hogy mért kocka a maci. A medve sajtot kocka sajtnak is szokás nevezni. (legalábbis én szoktam) 3nodding Hol van 2 Maci itt??? Te és Medvebocs. Ez 2 ha jol számolom. Bár matekbol soha nem voltam jó. sweatdrop De benne van a nevében....Ő még nem Medve.... Hanem Bocs....Csak utánozz ezért lett Medvebocs.... (még jó, hogy a gép nem enged 2 ugyanolyan nevet....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 18, 2009 11:27 am
Bocs, de a bocs is medve csak még kezdeti stádiumban van....de majd kinövi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 18, 2009 12:07 pm
stranger12 Bocs, de a bocs is medve csak még kezdeti stádiumban van....de majd kinövi xd Éppen ezért ő bocs. Nem pedig Medve...... Majd kivöbi a bocs életett és akkor már nem bánom a Medve meg nevezést felé
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 18, 2009 12:30 pm
Na jó, egye fene, Maci csak egy van.... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 18, 2009 12:43 pm
stranger12 Na jó, egye fene, Maci csak egy van.... biggrin smile cool És így is marad ez!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 18, 2009 12:45 pm
Mit kívánsz tenni bocsival, hogy megálljon a növésben???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|