|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 12:02 pm
*budzi sie*
witaj Falcone *przytulas* 4laugh Sei *przytuuulas* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 12:02 pm
Falcone Witam wszytkich dzis juz cztery razy tu wchodzilem ale nie znalalem czasy zeby cos napisac bo przyszli jedni goscie (dziadkowie) pozniej przyjaciele rodziny z dwoma dzieciakami (nieznosne bahory 7 i 5 lat ) no i teraz sasiedzi naszczescie bez dzieci sweatdrop kurcze nie wiem czemu mnie dzieci lubia question ja ni lubie dzieci ale wszytke bahory zawsze do mnie ciagnol crying hej biggrin widac masz cos w sobie, ze te dzieciaki cie lubia i dobrze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 12:03 pm
Falcone Witam wszytkich dzis juz cztery razy tu wchodzilem ale nie znalalem czasy zeby cos napisac bo przyszli jedni goscie (dziadkowie) pozniej przyjaciele rodziny z dwoma dzieciakami (nieznosne bahory 7 i 5 lat ) no i teraz sasiedzi naszczescie bez dzieci sweatdrop kurcze nie wiem czemu mnie dzieci lubia question ja ni lubie dzieci ale wszytke bahory zawsze do mnie ciagnol crying bo wyglądem przypominasz miśka do przytulanie a ak to cze wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 12:04 pm
SERAFIN-VAMPIRE Falcone Witam wszytkich dzis juz cztery razy tu wchodzilem ale nie znalalem czasy zeby cos napisac bo przyszli jedni goscie (dziadkowie) pozniej przyjaciele rodziny z dwoma dzieciakami (nieznosne bahory 7 i 5 lat ) no i teraz sasiedzi naszczescie bez dzieci sweatdrop kurcze nie wiem czemu mnie dzieci lubia question ja ni lubie dzieci ale wszytke bahory zawsze do mnie ciagnol crying bo wyglądem przypominasz miśka do przytulanie a ak to cze wszystkim heyah *na ekranie pojawia sie czerwona lapa *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 12:05 pm
Lethiel *budzi sie* witaj Falcone *przytulas* 4laugh Sei *przytuuulas* whee jak się spało??? xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 12:06 pm
Ej Serafinie udostepni mi kompa tam gdzie masz codeki bo mi GG siadlo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 12:06 pm
Falcone heyah *na ekranie pojawia sie czerwona lapa * jak ram zycie sie układa satry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 12:07 pm
Miss_Karina Thx 4laugh wink czy ty najpierw to na kartce rysujesz a potem skanujesz i w programiku kolorujesz? ^^ nie, na tablecie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 12:07 pm
Sayokun Lethiel *budzi sie* witaj Falcone *przytulas* 4laugh Sei *przytuuulas* whee jak się spało??? xd heart dopsh *przytuuula* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 12:08 pm
Lethiel Sayokun Lethiel *budzi sie* witaj Falcone *przytulas* 4laugh Sei *przytuuulas* whee jak się spało??? xd heart dopsh *przytuuula* whee xd 'całuje' heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 12:08 pm
SERAFIN-VAMPIRE Falcone heyah *na ekranie pojawia sie czerwona lapa * jak ram zycie sie układa satry ja cierpie nadal na doleglosci astmatyczne czyli duszenie sie i siedze w domu bezczynnie dopiero dzisiaj sie skapnolem ze moge porysowac a siedze juz 2 tygodnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 12:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 12:11 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 12:13 pm
4laugh witaj *przytuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 12:13 pm
SERAFIN-VAMPIRE i tak nic nie narysujesz znam cie a narysuje zobaczysz blaugh (pewnie za rok)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|