|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 10:47 am
Miss_Karina Lethiel *rozgląda sie* *siada na foteliku* *usypia* spij spokojnie whee *wtoola sie w kocyk* mruu..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 10:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 11:01 am
*wchodzi do gildii shpanersko powiewajac szaliczkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 11:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 11:02 am
Yumehayla *wchodzi do gildii shpanersko powiewajac szaliczkiem* szpanerski babochłop powrócił eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 11:03 am
Yumehayla *wchodzi do gildii shpanersko powiewajac szaliczkiem* *budzi sie udeshona szpanem* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eek eek eek czy ja dobrze widzę eek jezus tu był eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla *wchodzi do gildii shpanersko powiewajac szaliczkiem* Hej Gabriel xd a moze Yume wink xd ( dla mnie szczytem marzen na Gai jest posiadanie nitemare scarf crying ale wiem, ze nie uda mi sie go zdobyc crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 11:04 am
Lethiel Yumehayla *wchodzi do gildii shpanersko powiewajac szaliczkiem* *budzi sie udeshona szpanem* eek witaj heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 11:05 am
Sayokun eek eek eek czy ja dobrze widzę eek jezus tu był eek eek eek blaugh raczej Jezus Plastyk xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 11:06 am
Sayokun Lethiel Yumehayla *wchodzi do gildii shpanersko powiewajac szaliczkiem* *budzi sie udeshona szpanem* eek witaj heart *przeciaga sie i przytula* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sayokun eek eek eek czy ja dobrze widzę eek jezus tu był eek eek eek blaugh raczej Jezus Plastyk xd xd xd rynn w końcu mu przebaczyła że obcioł włosy eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Yumehayla *wchodzi do gildii shpanersko powiewajac szaliczkiem* Hej Gabriel xd a moze Yume wink xd ( dla mnie szczytem marzen na Gai jest posiadanie nitemare scarf crying ale wiem, ze nie uda mi sie go zdobyc crying )Yay, Gabi forever xd xd xd ! Gabriel imieniem kultowym xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 11:08 am
Lethiel Sayokun Lethiel Yumehayla *wchodzi do gildii shpanersko powiewajac szaliczkiem* *budzi sie udeshona szpanem* eek witaj heart *przeciaga sie i przytula* witaj whee 'siada obok niej i przytula' heart cześć rożowy kroliczku heart heart heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 11:09 am
Witamn wszytkich. Chyba sie poplacze, bo na banerze nie ma juz ani mnie ani gangrella... sad
a pozatym, jesli Baliur jest online, to sorki, jesli cie zlapalem na glochych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|