|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 8:52 am
Miss_Karina Rynn the Vampire Miss_Karina Rynn the Vampire cisza - powiedzmy, że rozmawia z Cieniem. heh xd pozdroff go ode mnie wink ni wiedzialam ze pingwinie papucie sa tak drogie O.o... najtanszy to chyba 18 k (z Buy, a z Place Bid to jakies 9 k) O.O jak ja je kupowalam to kosztowaly kolo 4-5 k ja za foczki płaciłam chyba 6... a foczki sprzedalas? O.o nie ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 8:54 am
to dobsh ^^ ba sa slooooodkieeee!!! 4laugh xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 8:55 am
Miss_Karina to dobsh ^^ ba sa slooooodkieeee!!! 4laugh xd xd tiaa wiem wink ale ja chcę też pingwinki...a tam, może uzbieram...niedługo dostanę 6k za wilczy ogonek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 8:55 am
Miss_Karina to dobsh ^^ ba sa slooooodkieeee!!! 4laugh xd xd głos spod podłogi: a ja nie mam crying może ktoś mnie w końcu z tąd wyciągnie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 8:57 am
Rynn the Vampire Miss_Karina to dobsh ^^ ba sa slooooodkieeee!!! 4laugh xd xd tiaa wiem wink ale ja chcę też pingwinki...a tam, może uzbieram...niedługo dostanę 6k za wilczy ogonek... 2k (albo i więcej ^^) za moj rysunek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 8:58 am
Sayokun Miss_Karina to dobsh ^^ ba sa slooooodkieeee!!! 4laugh xd xd głos spod podłogi: a ja nie mam crying może ktoś mnie w końcu z tąd wyciągnie crying a to przez nia wpadliscier xd Say zlap sie mojej reki!! ^^
Rynn- ja chcialabym kupic Nitemare Bustier ale tesh podrozaly crying , tyle ze wpierw oddam dlug crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 8:58 am
Sayokun Miss_Karina to dobsh ^^ ba sa slooooodkieeee!!! 4laugh xd xd głos spod podłogi: a ja nie mam crying może ktoś mnie w końcu z tąd wyciągnie crying ] ojć sweatdrop No już, już sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 8:59 am
Say, widzisz xd juz jestes z nami juz spokoj ^^" i nie becz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 8:59 am
Miss_Karina Sayokun Miss_Karina to dobsh ^^ ba sa slooooodkieeee!!! 4laugh xd xd głos spod podłogi: a ja nie mam crying może ktoś mnie w końcu z tąd wyciągnie crying a to przez nia wpadliscier xd Say zlap sie mojej reki!! ^^
już... Rynn the Vampire ojć sweatdrop No już, już sweatdrop o dzięki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 9:00 am
Sayokun Rynn the Vampire Miss_Karina to dobsh ^^ ba sa slooooodkieeee!!! 4laugh xd xd tiaa wiem wink ale ja chcę też pingwinki...a tam, może uzbieram...niedługo dostanę 6k za wilczy ogonek... 2k (albo i więcej ^^) za moj rysunek whee ja to chce sklepik z avatarkami otworzyc, ale...wpierw wprawie sie tabletem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 9:01 am
Miss_Karina Say, widzisz xd juz jestes z nami juz spokoj ^^" i nie becz blaugh jej^^ ale już muszę iść sweatdrop sad na basenik na basenik xd wracam za 1,5 h 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak się zastanawiam, czy nie zacząć questa na pingwinkowe slippersy sweatdrop
Say, no dobrze już dobrze, zrobię Ci niedługo ten rysunek no sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 9:02 am
Miss_Karina Sayokun Rynn the Vampire Miss_Karina to dobsh ^^ ba sa slooooodkieeee!!! 4laugh xd xd tiaa wiem wink ale ja chcę też pingwinki...a tam, może uzbieram...niedługo dostanę 6k za wilczy ogonek... 2k (albo i więcej ^^) za moj rysunek whee ja to chce sklepik z avatarkami otworzyc, ale...wpierw wprawie sie tabletem xp ja tyle rynnci daje bo jest moją kumpelą^^ i zbiera^^ dobra mnie już nie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 9:04 am
Sayokun ja tyle rynnci daje bo jest moją kumpelą^^ i zbiera^^ dobra mnie już nie ma wiem Say whee do zobaczonka za poltore godziny Hej Muezz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|