|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:19 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile lol jaktam nabor do Twojej jednostki lol twisted moja jednostak jest elitarna...to znaczy tylko ja moge w niej sluzyc cool lol lol lol powiedz poprostu ze nie chcesz nic robic a nie ze jednostka jest elitarna lol lol lol twisted sie nie znasz... ide sobie cos poczytac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:20 am
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile lol jaktam nabor do Twojej jednostki lol twisted moja jednostak jest elitarna...to znaczy tylko ja moge w niej sluzyc cool lol lol lol powiedz poprostu ze nie chcesz nic robic a nie ze jednostka jest elitarna lol lol lol twisted sie nie znasz... ide sobie cos poczytac to sobie idz narazie mrgreen twisted lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 2:03 pm
wyjmuje 20 zł, wpipu za dwadziescia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 11:10 am
Kuna co to ma byc? dzis jest swiatowy dzien Kota. Zyczenia dla generala Kocurowatego komponować 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 11:36 am
Zeby mu alkoholu nigdy nie zabraklo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 11:54 am
EvilYuki Zeby mu alkoholu nigdy nie zabraklo whee Cenzura:zle zyczenia cenzor w postaci mnie ich nie przepuszcza do urzytku publicznego whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 12:03 pm
Ridsu EvilYuki Zeby mu alkoholu nigdy nie zabraklo whee Cenzura:zle zyczenia cenzor w postaci mnie ich nie przepuszcza do urzytku publicznego whee I jeszcze raz... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 1:25 pm
EvilYuki Ridsu EvilYuki Zeby mu alkoholu nigdy nie zabraklo whee Cenzura:zle zyczenia cenzor w postaci mnie ich nie przepuszcza do urzytku publicznego whee I jeszcze raz... 3nodding a gdzie 100lat? Rekrucie pelnymi zdaniami piszcie, nie wystawiajcie na probe mej pedanterji gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 1:46 pm
Kotek tu kotek tam niech voodka sie leje i laseczki tancza tak spiewam ja wam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 1:51 pm
Konio Kotek tu kotek tam niech voodka sie leje i laseczki tancza tak spiewam ja wam. Marszalet to bardzo ladnie dyma... eee......tzn ryma xp Powinien marszalek jakis boysband zalozyc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 4:04 pm
Feniks powraca!
Poklony dla mistrza popiolow.
Dzien kota obaejdziemy dzis zgodnie udajac sie do pijalni piwa hormon, by oddac czesc dziadkowi wiatrowi co mnie znow sprowadzil do pieknego kraju na czas jakis.
Ahoj zaloga.
p.s. Ol hail Czak Noris !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 12:14 am
Ridsu EvilYuki Ridsu EvilYuki Zeby mu alkoholu nigdy nie zabraklo whee Cenzura:zle zyczenia cenzor w postaci mnie ich nie przepuszcza do urzytku publicznego whee I jeszcze raz... 3nodding a gdzie 100lat? Rekrucie pelnymi zdaniami piszcie, nie wystawiajcie na probe mej pedanterji gonk no dobra, 100 lat mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 6:29 am
racqel Feniks powraca! Poklony dla mistrza popiolow. Dzien kota obaejdziemy dzis zgodnie udajac sie do pijalni piwa hormon, by oddac czesc dziadkowi wiatrowi co mnie znow sprowadzil do pieknego kraju na czas jakis. Ahoj zaloga. p.s. Ol hail Czak Noris ! Witamy generała spowrotem, nie myle sie generał do polszki wraca?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 10:51 am
Złooooooooo niedobroooooooo
Ło i fsiskiego najfiepsiego z okazji Dnia Klakiera pirate no i swietego Graala na bimber, mniej pchel, smacznych tabletek na odbrobaczenie, polamiania lapek xd
Tak btw. a od kiedy do kurwa jest takie cos jak dzien kota? oO'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 12:09 pm
Baliaur Złooooooooo niedobroooooooo
Ło i fsiskiego najfiepsiego z okazji Dnia Klakiera pirate no i swietego Graala na bimber, mniej pchel, smacznych tabletek na odbrobaczenie, polamiania lapek xd
Tak btw. a od kiedy do kurwa jest takie cos jak dzien kota? oO' od zawsze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|