|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 8:01 am
Lethiel Sayokun eek lethiel whee heart 'skacze na nią' heart heart heart whee 4laugh witaj *upada* *przytuuuula* 'przytula i całuje' heart heart heart 'nagle oboje znikają' eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Baliaur Miss_Karina juliangel Wyłączcie tą muzyke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eek jaka muzyke? ja nic nieslysze... crying elo wszystkim cio przyszli i papa Raticiel Bali ja nic nie slysze, bo mam gleboka wade sluchu, ubytek siega gdzies kolo 100 decybeli (dB) ale w kafejce leci muza... dido po raz 3!!!!!!!!!!!!! crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur juliangel Crux Sancti Patris Benedicti Maryśka to nie pomaga.... a ja nic innego nie znam !!! nie wiem crying crying crying cio robic?? help gonk crying O.o .... lol.. ale o czym wy moowicie O.o ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 8:02 am
juliangel Ja długo tak nie wytrzymam... niech on to wyłączą !! idziemy jush?? crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ta muzyka działa jak coś w rodzaju wzmacniacza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur ale w kafejce leci muza... dido po raz 3!!!!!!!!!!!!! crying gonk eeek O.o koszmar rzeczywiscie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ej no patataje! Powie mi ktoś w reszcie o co biega z tym spotkaniem, czy będę tak tu sterczeć całą wieczność sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sayokun eek lethiel whee heart 'skacze na nią' heart heart heart whee 4laugh witaj *upada* *przytuuuula* 'przytula i całuje' heart heart heart 'nagle oboje znikają' eek O.o ... o.O ... ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 8:03 am
wytrzymam mamy i tak malo czasu...
ale ta Dido...
ona sprawia ze...
jakos tak...
dziwnie...
jagby mnie wołał...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 8:03 am
Lethiel Sayokun 'nagle oboje znikają' eek O.o ... o.O ... ??? gdzie wy jestescie? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 8:04 am
Baliaur ale w kafejce leci muza... dido po raz 3!!!!!!!!!!!!! crying gonk eek ..... gonk .... lol.. chcialabym pomooc .. ale nie mogu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel wytrzymam mamy i tak malo czasu... ale ta Dido... ona sprawia ze... jakos tak... dziwnie... jagby mnie wołał... kto??? olka eek ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun 'przytula i całuje' heart heart heart 'nagle oboje znikają' eek O.o ... o.O ... ??? nic nie widzę sad ciemność nieprzenikniona sad i słyszę innych członków gildii eek gdzie my jesteśmy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 8:05 am
Julia nie sluchaj tego!! O.o wylacz wewnetrzny sluch!! O.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 8:06 am
Sayokun Lethiel Sayokun 'przytula i całuje' heart heart heart 'nagle oboje znikają' eek O.o ... o.O ... ??? nic nie widzę sad ciemność nieprzenikniona sad i słyszę innych członków gildii eek gdzie my jesteśmy crying *przytula sie* lol.. ja jush idu... *rozplywa sie w różowej mgielce* whee papatki wam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|