|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 7:33 am
Miss_Karina Rynn the Vampire Nie denerwuj mnie z tym wnoszeniem..Ej, nie, do dachu nie, bo dach odpada...jeszcze odpadnie z marasem i mu się nic nie stanie -_- heh xd co jeszcze temu marasowi robicie? xd xd twisted np. w tym roku przywiązaliśmy go do roweru i ciągneliśmy po całej bierzni a w przyszłym maciej będzie miał samochod twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Rynn the Vampire Nie denerwuj mnie z tym wnoszeniem..Ej, nie, do dachu nie, bo dach odpada...jeszcze odpadnie z marasem i mu się nic nie stanie -_- no dobra wsadzimy go na twoje miejsce tam bez przywiązywania nie zdąży wyjść xd mhm, dobra. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
więc najlepiej by było gdybyście wysiadły w Szczecin-Podjuchy albo szczecin-Dąbie ( będzie bliżej... ) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 7:34 am
Raticiel juliangel Ech... ludzi nio ona mieszka w Szczecinie, miasto mozliwości i zarobków biggrin tego akurat nie skomentuję... xd heh xd ob cinajcie questy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 7:35 am
juliangel Nie Baliaur... to my rządzimy... biggrin *Wiedźma Miyavi na moim segmencie biggrin * heh a ty chiba nie powiesilas tego mojego strashnego rysunku??? (ale daredevil to my, przynajmnije ja bo tego jestem pewna)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 7:35 am
Sayokun Miss_Karina Rynn the Vampire Nie denerwuj mnie z tym wnoszeniem..Ej, nie, do dachu nie, bo dach odpada...jeszcze odpadnie z marasem i mu się nic nie stanie -_- heh xd co jeszcze temu marasowi robicie? xd xd twisted np. w tym roku przywiązaliśmy go do roweru i ciągneliśmy po całej bierzni a w tym roku maciej będzie miał samochod twisted eek eeek...dosh ze nie jestem na jego miejscu xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 7:36 am
Sayokun Miss_Karina Rynn the Vampire Nie denerwuj mnie z tym wnoszeniem..Ej, nie, do dachu nie, bo dach odpada...jeszcze odpadnie z marasem i mu się nic nie stanie -_- heh xd co jeszcze temu marasowi robicie? xd xd twisted np. w tym roku przywiązaliśmy go do roweru i ciągneliśmy po całej bierzni a w tym roku maciej będzie miał samochod twisted ej, przestań...bo mi się przypomina jak Maciej chciał jeździć...wiesz kiedy -_- jak mu...e...jacyś ludzie dali colę z czymś w środku razz PP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 7:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur chodzi mi o ten rysunek na scianie segmentu ten zielonym markerem zrobionym
*Julia *Sephiroth *Mussli *Saru *Blair *Saske-kun... a pod spodem... wszyscy ALL
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Sayokun Miss_Karina Rynn the Vampire Nie denerwuj mnie z tym wnoszeniem..Ej, nie, do dachu nie, bo dach odpada...jeszcze odpadnie z marasem i mu się nic nie stanie -_- heh xd co jeszcze temu marasowi robicie? xd xd twisted np. w tym roku przywiązaliśmy go do roweru i ciągneliśmy po całej bierzni a w tym roku maciej będzie miał samochod twisted ej, przestań...bo mi się przypomina jak Maciej chciał jeździć...wiesz kiedy -_- jak mu...e...jacyś ludzie dali colę z czymś w środku razz PP to nie był sprite eek xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 7:38 am
Rynn the Vampire ej, przestań...bo mi się przypomina jak Maciej chciał jeździć...wiesz kiedy -_- jak mu...e...jacyś ludzie dali colę z czymś w środku razz PP z prochamiw srodku? eek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 7:38 am
Miss_Karina Sayokun Miss_Karina Rynn the Vampire Nie denerwuj mnie z tym wnoszeniem..Ej, nie, do dachu nie, bo dach odpada...jeszcze odpadnie z marasem i mu się nic nie stanie -_- heh xd co jeszcze temu marasowi robicie? xd xd twisted np. w tym roku przywiązaliśmy go do roweru i ciągneliśmy po całej bierzni a w tym roku maciej będzie miał samochod twisted eek eeek...dosh ze nie jestem na jego miejscu xp whee chcesz przyjechać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 7:39 am
Miss_Karina Kurdelek serdelek crying nie bede crying bo 20 jade pociagiem do Białegostoku crying czy ja dobrze uslyszalam "BIALYSTOK" ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Rynn the Vampire ej, przestań...bo mi się przypomina jak Maciej chciał jeździć...wiesz kiedy -_- jak mu...e...jacyś ludzie dali colę z czymś w środku razz PP z prochamiw srodku? eek sweatdrop nie sweatdrop Maciej się schlał i trzeba było jakiś kit pocisnąć razz PP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Baliaur chodzi mi o ten rysunek na scianie segmentu ten zielonym markerem zrobionym *Julia *Sephiroth *Mussli *Saru *Blair *Saske-kun... a pod spodem... wszyscy ALL wiem sweatdrop a mam pytanko znalazlas ten moj rysunek?? tio oko robione tushem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|