|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 7:23 am
[Blue Blood] Czy ktos ogladal Kill Bill 3? 3 nie.... ale 1 mi sie bardzo podobała... biggrin mysle ze jest lepsza od 2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[Blue Blood] Czy ktos ogladal Kill Bill 3? Ja nie acz bardzo bym chciała... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Rynn the Vampire A żebyś wiedział Say biggrin DDD Ale nie jak zjeżdżacie z tego głupiego zjazdu....swoją drogą pięknie wtedy wyrąbaliście... XD hm? O.o jakiego zjazdu? spotkaliscie sie moze juz? O_O crying a myślisz że skąd ja wiem o gai spotkałem rynn w te wakacje w sierakowie a tam zrobiliśmy ładną wywrotkę czterokołowcem na pedały whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 7:24 am
Sayokun Rynn the Vampire A żebyś wiedział Say biggrin DDD Ale nie jak zjeżdżacie z tego głupiego zjazdu....swoją drogą pięknie wtedy wyrąbaliście... XD spoko 3nodding teraz go spuścimy prosto ze skarpy do jaru blaugh eek gonk Ale z marasem.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 7:24 am
Raticiel Najlepiej byłoby gdzieś koło dworca...? glownego?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 7:25 am
W Szczecinie to gdzie kolwiek, możemy cię nawet w domciu odwiedzić... jak w pokoiku posprzątasz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 7:25 am
EDITTo w warszawskim Multikinie crying ACTION NIGHT - FESTIWAL FILMӗ AKCJI W MULTIKINIE WSTĘP GRATIS!!! Za okazaniem dowodu tozsamości. Tylko dla osełnoletnich. 19 listopada zapraszamy na jedyny w swoim rodzaju festiwal filmkcji. Spędź noc w Multikinie i zobacz najlepsze filmy sensacyjne ostatnich lat! Czegoś takiego jeszcze nie było! Początek imprezy o godz. 21.00. W programie: 24 godziny Ballistic Kill Bill vol.1 Kill Bill vol.2 Kobieta-Kot Matrix Matrix Reaktywacja Matrix Rewolucje Nożownik Od kołyski aż po grob Ostatni samuraj Pewnego razu w Meksyku Policja Rekrut Rycerze z Szanghaju Sekcja 8 Starsky i Hutch Wariaci z Karaibow Wyścig z czasem
Kurdelek serdelek crying nie bede crying bo 20 jade pociagiem do Białegostoku crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 7:26 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire A żebyś wiedział Say biggrin DDD Ale nie jak zjeżdżacie z tego głupiego zjazdu....swoją drogą pięknie wtedy wyrąbaliście... XD spoko 3nodding teraz go spuścimy prosto ze skarpy do jaru blaugh eek gonk Ale z marasem.. sweatdrop eek whee dobry pomysł przywiążemy go do dachu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Miss_Karina Rynn the Vampire A żebyś wiedział Say biggrin DDD Ale nie jak zjeżdżacie z tego głupiego zjazdu....swoją drogą pięknie wtedy wyrąbaliście... XD hm? O.o jakiego zjazdu? spotkaliscie sie moze juz? O_O crying a myślisz że skąd ja wiem o gai spotkałem rynn w te wakacje w sierakowie a tam zrobiliśmy ładną wywrotkę czterokołowcem na pedały whee no...tak sweatdrop Ej, przypomniały mi się te zdjazdy na plażę biggrin DDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 7:27 am
Baliaur Raticiel Najlepiej byłoby gdzieś koło dworca...? glownego?? blaugh nie kolejowego domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel W Szczecinie to gdzie kolwiek, możemy cię nawet w domciu odwiedzić... jak w pokoiku posprzątasz biggrin Oj nie wiem... A nie boicie sie iść bardzo ciemnym i mrocznym lasem na totalnym zadoopiu? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 7:28 am
Sayokun Baliaur Raticiel Najlepiej byłoby gdzieś koło dworca...? glownego?? blaugh nie kolejowego domokun w szczecinie mamy dużo dworcoof xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|