|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 7:52 am
Kiray Twisted_Exile Kiray bo cos mi sie z kompem pierniczy i z klientem do gry rozwalilem sobie noge podczas zabawy mlotem 5kg i klinem... kusza nawet olimpiady nie chce mi sie ogladac mad boshe czym Ty sie bawisz misiek talk2hand mrgreen moze zrob cos relaksujacego bo w takim stanie to Ciebie az strach sie bac pirate rofl rofl rofl mrgreen twisted to byla taka meska zabawa... wlasnie robie gram sobie w sapera... *rzuca krzeslem o sciane* *wyciaga bagnet bierze noge od krzesla* *zaczyna strugac* taa to naprawde relaksacyjna gra neutral i pomylsec ze tyle problemow przez gre talk2hand co strugasz mrgreen twisted lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 7:59 am
revcat chyba chcialem powiedziec marszalku energia do zniszczenia....i placzy a nie radosc....*podaje mu butelke* co to kurka kolka wqzajemnej adoracji? niech sie za robote wezma.... zdrowie ! pirate >Siada na swoim Fotlu, na środku pokoju, z widokiem na wszystko i nic.< A kuźwa napijmy sie my oba, bo wyłysieje do reszty. "no to chlup w ten głupi dziup"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 9:15 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray bo cos mi sie z kompem pierniczy i z klientem do gry rozwalilem sobie noge podczas zabawy mlotem 5kg i klinem... kusza nawet olimpiady nie chce mi sie ogladac mad boshe czym Ty sie bawisz misiek talk2hand mrgreen moze zrob cos relaksujacego bo w takim stanie to Ciebie az strach sie bac pirate rofl rofl rofl mrgreen twisted to byla taka meska zabawa... wlasnie robie gram sobie w sapera... *rzuca krzeslem o sciane* *wyciaga bagnet bierze noge od krzesla* *zaczyna strugac* taa to naprawde relaksacyjna gra neutral i pomylsec ze tyle problemow przez gre talk2hand co strugasz mrgreen twisted lol no ba...jedna z moich ulubionych nie tylko przez gre gola babe mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 9:16 am
BeeWolf_san revcat chyba chcialem powiedziec marszalku energia do zniszczenia....i placzy a nie radosc....*podaje mu butelke* co to kurka kolka wqzajemnej adoracji? niech sie za robote wezma.... zdrowie ! pirate >Siada na swoim Fotlu, na środku pokoju, z widokiem na wszystko i nic.< A kuźwa napijmy sie my oba, bo wyłysieje do reszty. "no to chlup w ten głupi dziup" a mnie nie poczestujesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 9:18 am
Kiray no ba...jedna z moich ulubionych nie tylko przez gre gola babe mrgreen Ty mnie czasmi poprostu dobijasz ale widze ze juz chyba lepszy nastroj rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 9:23 am
Twisted_Exile Kiray no ba...jedna z moich ulubionych nie tylko przez gre gola babe mrgreen Ty mnie czasmi poprostu dobijasz ale widze ze juz chyba lepszy nastroj rofl mrgreen twisted bo udalo mi sie zagraz z godzinke mrgreen ale to wsio na dzisiaj sad dlaczego Cie dobijam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 9:25 am
Kiray Twisted_Exile Kiray no ba...jedna z moich ulubionych nie tylko przez gre gola babe mrgreen Ty mnie czasmi poprostu dobijasz ale widze ze juz chyba lepszy nastroj rofl mrgreen twisted bo udalo mi sie zagraz z godzinke mrgreen ale to wsio na dzisiaj sad dlaczego Cie dobijam? mrgreen mam swoje powody dla ktorych mnie dobijasz mrgreen a co to za gra ktora doprowadzila Cie do takiego stanu? lol twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 9:35 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray no ba...jedna z moich ulubionych nie tylko przez gre gola babe mrgreen Ty mnie czasmi poprostu dobijasz ale widze ze juz chyba lepszy nastroj rofl mrgreen twisted bo udalo mi sie zagraz z godzinke mrgreen ale to wsio na dzisiaj sad dlaczego Cie dobijam? mrgreen mam swoje powody dla ktorych mnie dobijasz mrgreen a co to za gra ktora doprowadzila Cie do takiego stanu? lol twisted acha RO...czyli RAGNAROK cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 9:38 am
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray no ba...jedna z moich ulubionych nie tylko przez gre gola babe mrgreen Ty mnie czasmi poprostu dobijasz ale widze ze juz chyba lepszy nastroj rofl mrgreen twisted bo udalo mi sie zagraz z godzinke mrgreen ale to wsio na dzisiaj sad dlaczego Cie dobijam? mrgreen mam swoje powody dla ktorych mnie dobijasz mrgreen a co to za gra ktora doprowadzila Cie do takiego stanu? lol twisted acha RO...czyli RAGNAROK cool =="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 9:56 am
kobieto ty mi piwo z lodowki przynies a nie bedziesz mi tu miny robila...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 9:58 am
Kiray kobieto ty mi piwo z lodowki przynies a nie bedziesz mi tu miny robila... pirate a sam to sobie przyniesc nie mozesz pirate *rzuca w niego butelkami bimbru* pirate mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:02 am
Twisted_Exile Kiray kobieto ty mi piwo z lodowki przynies a nie bedziesz mi tu miny robila... pirate a sam to sobie przyniesc nie mozesz pirate *rzuca w niego butelkami bimbru* pirate mrgreen twisted po to jestem Generalem aby mi przynosili... *lapie* proste *pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:04 am
Kiray Twisted_Exile Kiray kobieto ty mi piwo z lodowki przynies a nie bedziesz mi tu miny robila... pirate a sam to sobie przyniesc nie mozesz pirate *rzuca w niego butelkami bimbru* pirate mrgreen twisted po to jestem Generalem aby mi przynosili... *lapie* proste *pije* lol jaktam nabor do Twojej jednostki lol twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:12 am
Twisted_Exile lol jaktam nabor do Twojej jednostki lol twisted moja jednostak jest elitarna...to znaczy tylko ja moge w niej sluzyc cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:14 am
Kiray Twisted_Exile lol jaktam nabor do Twojej jednostki lol twisted moja jednostak jest elitarna...to znaczy tylko ja moge w niej sluzyc cool lol lol lol powiedz poprostu ze nie chcesz nic robic a nie ze jednostka jest elitarna lol lol lol twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|