|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 27, 2014 6:41 pm
Nyehehe! Ez is kipipálva!
Ismételten a segítségeteket szeretném kérni!
Szükségem lenne nagy mennyiségben erre a két zOMG! loot-ra!
Leather
Brass
Természetesen fizetnék (egy ésszerű árat) értük!
Ezen felül, esetleg akad valakinek dugiban egy ilyenje?
Amethyst Princess Gown
Jó áron ezt is megvenném!
Köszönöm a segítségeteket előre is! cat_biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 28, 2014 1:38 am
Malreni Nyehehe! Ez is kipipálva! Ismételten a segítségeteket szeretném kérni! Szükségem lenne nagy mennyiségben erre a két zOMG! loot-ra! Leather BrassTermészetesen fizetnék (egy ésszerű árat) értük! Ezen felül, esetleg akad valakinek dugiban egy ilyenje? Amethyst Princess GownJó áron ezt is megvenném! Köszönöm a segítségeteket előre is! cat_biggrin Brass-ból 409 áll a rendelkezésemre, neked mennyire lenne szükséged? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 28, 2014 2:52 am
Nem sok hasonlóm van de az van 5 lether-öm és 2 brass-om cat_razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 28, 2014 6:12 am
Én is kicsit meglepődtem, mikor láttam, hogy bevezették ezeket a kis állat alapú figura lehetőséget. Nem negatívan, de meglepődtem. Érdekes és ari, nem tudom miért kell lenyúzott állatbőr hasonlattal jönni, kissé túlzás ez, semmi köze ennek a lenyúzott állatokhoz! Az meg, hogy kinek mi és mennyire számít divatnak, nagyrészt egyéni. Sokan inkább kíváncsiak, vagy arinak vélik, vagy mindkettő és azért változnak át macskává/tigrissé, vagy medvévé/pandává, vagy pedig farkassá/rókává. Lettem volna fehér tigris, de macsekként is oké. Na igen, elég drága cash-ben is, gold-ban Marketplace-en meg pláne. Hát ja, várható volt, hogy lesz, illetve van több drága cash-es cucc az ügyben. De ettől még vannak olcsóbban gold-al vehető cuccok és sok ruha szintén az, ennek is azért örüljünk. Nekem a figurám alapból mindig is elf volt és marad, de azért időnként macska is most már. Azt nem tudni nyilván lesz-e majd háziállat rendszer, vagy sem ezek után, vagy helyette van-e. Majd kiderül.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 28, 2014 12:54 pm
Yuki Naoto Brass-ból 409 áll a rendelkezésemre, neked mennyire lenne szükséged? biggrin Igazából kaptam egy csomó Brass-t, úgyhogy, az most egyelőre nem kell. Leater-re lenne szükségem nagyon.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 28, 2014 1:17 pm
Malreni Yuki Naoto Brass-ból 409 áll a rendelkezésemre, neked mennyire lenne szükséged? biggrin Igazából kaptam egy csomó Brass-t, úgyhogy, az most egyelőre nem kell. Leater-re lenne szükségem nagyon. amim van neked adom, elküldtem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 28, 2014 2:57 pm
Yuki Naoto Malreni Yuki Naoto Brass-ból 409 áll a rendelkezésemre, neked mennyire lenne szükséged? biggrin Igazából kaptam egy csomó Brass-t, úgyhogy, az most egyelőre nem kell. Leater-re lenne szükségem nagyon. amim van neked adom, elküldtem 3nodding Köszönöm szépen! cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 01, 2014 8:49 am
Köszönöm szépen! Mit kérsz cserébe? cat_biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 02, 2014 1:10 am
Malreni Köszönöm szépen! Mit kérsz cserébe? cat_biggrin Ahogy néztem, a Marketplace-en az ára darabonként 3000 gold körül mozog. Így mondjuk 500 és 1000 gold között adom darabját. Te válaszd meg, hogy mennyit adsz a darabokért 500 és 1000 gold között. Persze akkor kérlek jelezd itt nekem, hogy ezek között mennyit adsz darabjaiért! Köszi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 02, 2014 1:16 am
Xanvie Malreni Köszönöm szépen! Mit kérsz cserébe? cat_biggrin Ahogy néztem, a Marketplace-en az ára darabonként 3000 gold körül mozog. Így mondjuk 500 és 1000 gold között adom darabját. Te válaszd meg, hogy mennyit adsz a darabokért 500 és 1000 gold között. Persze akkor kérlek jelezd itt nekem, hogy ezek között mennyit adsz darabjaiért! Köszi. 50ezer gold? Az korrekt szerintem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 02, 2014 1:27 am
Malreni Xanvie Malreni Köszönöm szépen! Mit kérsz cserébe? cat_biggrin Ahogy néztem, a Marketplace-en az ára darabonként 3000 gold körül mozog. Így mondjuk 500 és 1000 gold között adom darabját. Te válaszd meg, hogy mennyit adsz a darabokért 500 és 1000 gold között. Persze akkor kérlek jelezd itt nekem, hogy ezek között mennyit adsz darabjaiért! Köszi. 50ezer gold? Az korrekt szerintem. Oké, köszi és már elfogadtam a trade-et, szóval lerendezve. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 02, 2014 1:27 am
Xanvie Malreni Xanvie Malreni Köszönöm szépen! Mit kérsz cserébe? cat_biggrin Ahogy néztem, a Marketplace-en az ára darabonként 3000 gold körül mozog. Így mondjuk 500 és 1000 gold között adom darabját. Te válaszd meg, hogy mennyit adsz a darabokért 500 és 1000 gold között. Persze akkor kérlek jelezd itt nekem, hogy ezek között mennyit adsz darabjaiért! Köszi. 50ezer gold? Az korrekt szerintem. Oké, köszi és már elfogadtam a trade-et, szóval lerendezve. wink Köszönöm szépen! cat_biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 02, 2014 1:30 am
(> ^_^)> Megvan! <(^_^ <)
Köszönöm szépen mindenkinek aki segített nekem! Nagylelkűségeteknek köszönhetően sikerült mindössze három nap alatt elérnem a nyolcadik szintet!
edit: A kilencedik szint elérése igazán kemény lesz... cat_crying Horribilisan drága ami elérhető, ami meg olcsó lenne, abból nincs a piacon se formula, se alapanyag... Viszont vigasztal a tudat, hogy a tízes szint elérése gyerekjáték lesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 02, 2014 1:45 am
Malreni Xanvie Malreni Xanvie Malreni Köszönöm szépen! Mit kérsz cserébe? cat_biggrin Ahogy néztem, a Marketplace-en az ára darabonként 3000 gold körül mozog. Így mondjuk 500 és 1000 gold között adom darabját. Te válaszd meg, hogy mennyit adsz a darabokért 500 és 1000 gold között. Persze akkor kérlek jelezd itt nekem, hogy ezek között mennyit adsz darabjaiért! Köszi. 50ezer gold? Az korrekt szerintem. Oké, köszi és már elfogadtam a trade-et, szóval lerendezve. wink Köszönöm szépen! cat_biggrin Nincs mit. Gondoltam adok belőle olcsóbban.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 02, 2014 4:15 am
Malreni (> ^_^)> Megvan! <(^_^ <) Köszönöm szépen mindenkinek aki segített nekem! Nagylelkűségeteknek köszönhetően sikerült mindössze három nap alatt elérnem a nyolcadik szintet!edit: A kilencedik szint elérése igazán kemény lesz... cat_crying Horribilisan drága ami elérhető, ami meg olcsó lenne, abból nincs a piacon se formula, se alapanyag... Viszont vigasztal a tudat, hogy a tízes szint elérése gyerekjáték lesz. Mi kéne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|