|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 6:50 am
Miss_Karina Sayokun ale ja być taki ciekawy whee juz ci nic nie powiem, bo nie wiem co bys z tego wykombinowal gonk crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 6:50 am
Karincia jak z mojom kawusią? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 6:51 am
Boze czy na prawde nie ma innych tematow ciagle o zboczeniach tylko stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Sayokun poprawka 50 golda xd chyba znalazŦ#8218; wróci jutro 3nodding z rachunkiem xp crying crying crying crying crying crying .......................................... nie płacz przecież powiedziałem że wroci 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ... ... ...ohayo... ....o widzę nowe twarze! ...Juliangel, Raticiel... ...miło mi poznać... Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN... ... ... elo.. xd ... xp ... a moze zamiast abbysinian assasin???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei juliangel Ja- Yosei ... ... ...ohayo... ....o widzĦ#8482; nowe twarze! ...Juliangel, Raticiel... ...miŦ#8218;o mi poznaĦ#8225;... Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN... ... ...*zawstydzona chowa sie za Baliaur.. redface * ...no nieee... ...aż tak źle wyszło to powitanie? ... ...a tak swoją drogą - ciekawe słowo: odkłaniać się... xp ... ninja nie nie o to chodzi Tylko ja... nikt jeszcze mnie nie witał w taki sposób... a po drugi jestem bardzo nie śmiała... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel Karincia jak z mojom kawusią? 3nodding pytalam sie czy pelnoletnia jestes blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 6:52 am
Ja- Yosei juliangel Ja- Yosei ... ... ...ohayo... ....o widzĦ#8482; nowe twarze! ...Juliangel, Raticiel... ...miŦ#8218;o mi poznaĦ#8225;... Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN... ... ...*zawstydzona chowa sie za Baliaur.. redface * ...no nieee... ...aż tak źle wyszło to powitanie? ... ...a tak swoją drogą - ciekawe słowo: odkłaniać się... xp ... ninja Czemu złe słowo? crying tiom chyba uprzejmie się ukłonić gdy ktoś się kłania? Czy może się myle...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ja- Yosei ... ... ...ohayo... ....o widzę nowe twarze! ...Juliangel, Raticiel... ...miło mi poznać... Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN... ... ... elo.. xd ... xp ... a moze zamiast abbysinian assasin??? ...niby czemu mam zmieniać nazwisko...? ... _^_ ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Telandrel Boze czy na prawde nie ma innych tematow ciagle o zboczeniach tylko stressed ciągle eek ten temat powstał na gildii 10 min temu eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 6:53 am
ok, dokumenty w porzadku xd Plosiem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 6:53 am
Miss_Karina Raticiel Karincia jak z mojom kawusią? 3nodding pytalam sie czy pelnoletnia jestes blaugh whee jush pisałam że jestem! 3nodding ( sprawdź w profilu... skanu dowodu nie mam przy sobie wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 6:54 am
Ciekawe kto zaczął... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 6:54 am
Ja- Yosei Baliaur Ja- Yosei ... ... ...ohayo... ....o widzę nowe twarze! ...Juliangel, Raticiel... ...miło mi poznać... Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN... ... ... elo.. xd ... xp ... a moze zamiast abbysinian assasin??? ...niby czemu mam zmieniać nazwisko...? ... _^_ ... ... moze raczej dlaczego by nie?? ja bym kciala miec na nazwisko assasin xd (ale napiewnio nie mash tak na serio na nazwisko) *patrzy na juliangel* xp jestes strashna stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|