|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 6:46 am
Miss_Karina Raticiel Sayokun Miss_Karina Nyom...nie ma to jak male zboczenia whee ja mam swoje, ale ni cjhce powiedziec xd blaugh whee heart MOJA TAJEMNICA heart blaugh whee eek lubisz podglądać facetów po 70-tce pod prysznicem eek ekhu ekhu ekhuuum.... gonk Say pudlo blaugh whee nie roztrzasajmy tematu zboczenstw ok? xp ale ja być taki ciekawy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Sayokun Miss_Karina Nyom...nie ma to jak male zboczenia whee ja mam swoje, ale ni cjhce powiedziec xd blaugh whee heart MOJA TAJEMNICA heart blaugh whee eek lubisz podglądać facetów po 70-tce pod prysznicem eek eek xp (raticiel kcesh moze: chobitsy, alite, myu, eeeeeee eden, evangeliona pare tomoff, czekaj cio ja tam jeszcze mam... ) edena nie czytałam! o i alita mogła by być... A ty zdaje się chciałaś gravitki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 6:47 am
juliangel eek xp o cio chodzi??? czyzbym znoff o czyms nie wiedziala??? stressed He ka ?? Kiełbasa ?? Kepucz ?? *strzela z wyzutni a z niej wylatuja..... 2l pociski z kepuczem, ok 5 trafia w julangel* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Miss_Karina Nyom...nie ma to jak male zboczenia whee ja mam swoje, ale ni cjhce powiedziec xd blaugh whee heart MOJA TAJEMNICA heart blaugh whee eek lubisz podglądać facetów po 70-tce pod prysznicem eek gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ... ... ...ohayo... ....o widzę nowe twarze! ...Juliangel, Raticiel... ...miło mi poznać... Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN... ... ...Siemka 3nodding miło poznać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poprawka 50 golda xd chyba znalazł wróci jutro 3nodding z rachunkiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 6:48 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Sayokun Miss_Karina Nyom...nie ma to jak male zboczenia whee ja mam swoje, ale ni cjhce powiedziec xd blaugh whee heart MOJA TAJEMNICA heart blaugh whee eek lubisz podglądać facetów po 70-tce pod prysznicem eek gonk cio whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 6:49 am
Sayokun ale ja być taki ciekawy whee juz ci nic nie powiem, bo nie wiem co bys z tego wykombinowal gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
siemano siemano niezłe wdziano... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel He ka ?? Kiełbasa ?? Kepucz ?? *strzela do juliangel z tej wyrzutni i wylatuja z niej.. pociski z kepuczem kazdy po dwa litry* xp eek surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Ja- Yosei ... ... ...ohayo... ....o widzĦ#8482; nowe twarze! ...Juliangel, Raticiel... ...miŦ#8218;o mi poznaĦ#8225;... Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN... ... ...*zawstydzona chowa sie za Baliaur.. redface * ...no nieee... ...aż tak źle wyszło to powitanie? ... ...a tak swoją drogą - ciekawe słowo: odkłaniać się... xp ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|