|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 6:41 am
Nyom...nie ma to jak male zboczenia whee ja mam swoje, ale ni cjhce powiedziec xd blaugh whee heart MOJA TAJEMNICA heart blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 6:41 am
Baliaur Raticiel Baliaur Raticiel Siemka Baliaur, chyba miaŦ#8218;yŦ#8250;my siĦ#8482; umawiaĦ#8225;, nei? 3nodding srki ale dopiro cio przed kwila jestem online xp (tio gdzie???) narka Sayo hm.... nie mam pojęcia xd jesteś w stanie przyjechać do szczecina? moze w przyszl piatek bede (moze sweatdrop ) jakby ciom wysyłaj mi maila ( ale nie PM ) piatek niawet by mnie pasował... ale ciom dokładnie chcesz pożyczyć i czy masz może cuś żeby mi pożyczyć? sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 6:42 am
Sayokun juliangel Ale ja nie wiem gdzie on polazł... zniknął gdzieś... *płacze...* Adam... !! nie wytrzymał poszedł po inną żeby nie popełnić samogwałtu xp on nie ma innej... a po drugie to masochista... wiesz co tacy najbardziej lubią ?? to straszne... i męczące biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Nyom...nie ma to jak male zboczenia whee ja mam swoje, ale ni cjhce powiedziec xd blaugh whee heart MOJA TAJEMNICA heart blaugh whee eek lubisz podglądać facetów po 70-tce pod prysznicem eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja także mam parę zboczeń aktualnie staram się z nich wyleczyć... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 6:43 am
a pelnoletnia jestes? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Sayokun juliangel Ale ja nie wiem gdzie on polazł... zniknął gdzieś... *płacze...* Adam... !! nie wytrzymał poszedł po inną żeby nie popełnić samogwałtu xp on nie ma innej... a po drugie to masochista... wiesz co tacy najbardziej lubią ?? to straszne... i męczące biggrin to znajdzie inną... taką po 50 zł
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur juliangel Baliaur juliangel Dear Baliuar.... BŦ#8218;agam o litoŦ#8250;Ħ#8225;... już nigdy nie bĦ#8482;dĦ#8482; lepszym hackerem od Ciebie !! obiecuje !! cioto ty nigdy nim ne bylas!!! twisted aaaaaaaaaa zara sie ustrzele az bedzie ci z czterech liter dymic domokun domokun scream nio tak racja... to cos pomyliŦ#8218;am... poczekaj sprawdze w scenariuszu... eek xp o cio chodzi??? czyzbym znoff o czyms nie wiedziala??? stressed He ka ?? Kiełbasa ?? Kepucz ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Miss_Karina Nyom...nie ma to jak male zboczenia whee ja mam swoje, ale ni cjhce powiedziec xd blaugh whee heart MOJA TAJEMNICA heart blaugh whee eek lubisz podglądać facetów po 70-tce pod prysznicem eek ekhu ekhu ekhuuum.... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 6:44 am
Miss_Karina a pelnoletnia jestes? blaugh od roczq wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Miss_Karina Nyom...nie ma to jak male zboczenia whee ja mam swoje, ale ni cjhce powiedziec xd blaugh whee heart MOJA TAJEMNICA heart blaugh whee eek lubisz podglądać facetów po 70-tce pod prysznicem eek eek xp (raticiel kcesh moze: chobitsy, alite, myu, eeeeeee eden, evangeliona pare tomoff, czekaj cio ja tam jeszcze mam... )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun juliangel Sayokun juliangel Ale ja nie wiem gdzie on polazł... zniknął gdzieś... *płacze...* Adam... !! nie wytrzymał poszedł po inną żeby nie popełnić samogwałtu xp on nie ma innej... a po drugie to masochista... wiesz co tacy najbardziej lubią ?? to straszne... i męczące biggrin to znajdzie inną... taką po 50 zł eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 6:45 am
Raticiel Sayokun Miss_Karina Nyom...nie ma to jak male zboczenia whee ja mam swoje, ale ni cjhce powiedziec xd blaugh whee heart MOJA TAJEMNICA heart blaugh whee eek lubisz podglądać facetów po 70-tce pod prysznicem eek ekhu ekhu ekhuuum.... gonk Say pudlo blaugh whee nie roztrzasajmy tematu zboczenstw ok? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 6:46 am
... ... ...ohayo... ....o widzę nowe twarze! ...Juliangel, Raticiel... ...miło mi poznać... Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN... ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|